Φωτιά Μάτι: Την παραίτηση της Δούρου ζήτησε η Γεννηματά

Φωτιά Μάτι | Ρένα Δούρου | Φώφη Γεννηματά: Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, με δηλώσεις που έκανε το απόγευμα τις Δευτέρας (05/03/2019) από το Μάτι, ζήτησε την παραίτηση της Περιφερειάρχη Αττική, Ρένας Δούρου, στον απόηχο των ποινικών διώξεων που άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας σε 20 πρόσωπα, για τη φονική πυρκαγιά με τους 100 νεκρούς στις 23 Ιουλίου 2018.
Φωτιά Μάτι: Την παραίτηση της Δούρου ζήτησε η Γεννηματά
«Είναι στοιχειώδης ευθιξία απέναντι στη μνήμη των εκατό ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους, η κυρία Δούρου να αναλάβει τις ευθύνες της επιτέλους», είπε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.
EUROKINISSI / ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ
1'

«Εμείς δεν καταδικάζουμε κανέναν, αλλά έχει πολύ σημαντικά καθήκοντα, στα οποία απέδειξε ότι δεν είναι ικανή να ανταποκριθεί. Και είναι στοιχειώδης ευθιξία απέναντι στη μνήμη των εκατό ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους, να αναλάβει τις ευθύνες της επιτέλους. Ευθύνες, που τόσο η ίδια, όσο και ο κύριος Τσίπρας και η κυβέρνησή του, προσπάθησαν με τόση αναλγησία να αποποιηθούν», υπογράμμισε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, λίγο πριν αρχίσει σύσκεψη με κατοίκους και φορείς της περιοχής.

Όπως είπε η κυρία Γεννηματά, στο Μάτι βρέθηκε «προγραμματισμένα εδώ και πάρα πολύ καιρό, γιατί θέλουμε να σταθούμε στο πλευρό των ανθρώπων που έχουν μείνει πίσω, προσπαθούν να ξαναφτιάξουν τη ζωή τους και να κλείσουν τις πληγές τους». Πρόσθεσε ότι τα προβλήματα είναι πολλά και με πολύ μεγάλη καθυστέρηση προχωρούν. «Όπως είχαμε δεσμευτεί δεν θα αφήσουμε να ξεχαστεί ο αγώνας των ανθρώπων αυτών. Έχουν δικαίωμα να έχουν την πολιτεία στο πλευρό τους».

Διαβάστε επίσης:

Καταργείται η αλλαγή ώρας - Δείτε πότε

Ανείπωτη θλίψη για τον μικρό Χριστόφορο: Πέθανε το αγγελούδι μετά από γενναία μάχη

Κτηματολόγιο: Σε ποιες περιοχές πρέπει να δηλωθούν τα ακίνητα τους επόμενους μήνες (ΠΙΝΑΚΕΣ)

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή