ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2019: Την Μαρία Μπούρα-Ρογκοπούλου καλωσόρισε στην παράταξή του ο Νίκος Χιωτάκης

Εκλογές 2019: Την Μαρία Μπούρα-Ρογκοπούλου καλωσόρισε στην παράταξή του ο Νίκος Χιωτάκης
Ο υποψήφιος δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης με την Μαρία (Μιμή) Μπούρα-Ρογκοπούλου

Δημοτικές εκλογές 2019: «Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχόμαστε στην δημοτική μας παράταξη την Οικονομολόγο κ. Μαρία (Μιμή) Μπούρα-Ρογκοπούλου, η οποία θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη δημοτική ενότητα της Κηφισιάς» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η παράταξη του Νίκου Χιωτάκη για την Κηφισιά.

Η κ. Μαρία (Μιμή) Μπούρα-Ρογκοπούλου είναι μόνιμος κάτοικος Κηφισιάς και δραστηριοποιείται στην πόλη της καρδιάς μας κοινωνικά και αυτοδιοικητικά.

Ο υπ. Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Νίκος Χιωτάκης δήλωσε: «Καλωσορίζω στη δημοτική μας παράταξη, την Μαρία (Μιμή) Μπούρα-Ρογκοπούλου! +εργαζόμαστε για την πόλη της καρδιάς μας, για να την κάνουμε ακόμη πιο όμορφη, πιο σύγχρονη, πιο ανθρώπινη. Για να λύσουμε με αποφασιστικότητα, ολοκληρωμένο σχεδιασμό και ευρωπαϊκό προσανατολισμό. Ορίζοντάς μας είναι όχι μόνο οι εκλογές του Μαΐου, αλλά και η επόμενη θητεία.με ορίζοντα όχι τις εκλογές του Μαΐου, αλλά την επόμενη θητεία. Στόχος μας να ξαναδώσουμε στην πόλη την παλιά της αίγλη, αυτή που αξίζει στην Ιστορία της και στους ανθρώπους της»

Η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Κηφισιάς κ. Μαρία (Μιμή) Μπούρα Ρογκοπούλου, δήλωσε:

«Με αίσθημα ευθύνης και με θέληση να προσφέρω στην πόλη μας, αποφάσισα να ανταποκριθώ στην πρόσκληση-πρόκληση του υποψήφιου δημάρχου Κηφισιάς κ. Νίκου Χιωτάκη και του συνδυασμού «+εργαζόμαστε για την πόλη της καρδιάς μας» και να αγωνισθώ με όλες μου τις δυνάμεις στην μεγάλη αυτή προσπάθεια. Ο Δήμος πρέπει να κυβερνηθεί με αξιοπιστία. Να υιοθετήσει νέα πρότυπα που με επιτυχία έχουν εφαρμοσθεί σε σύγχρονες πόλεις στην Ευρώπη και αλλού. Να γίνει πρότυπο ανάπτυξης και εφαρμογής ολοκληρωμένων προγραμμάτων-και τέτοια υπάρχουν-που θα λύσουν άμεσα τα προβλήματα της καθημερινότητας. Η Κηφισιά μας, πρέπει να γίνει και θα γίνει, πρότυπο αναφοράς στη νέα εποχή για την Τοπική Αυτοδιοίκηση».

Διαβάστε επίσης

Εκλογές 2019: Διεγράφησαν δύο «ανταρτές» της ΝΔ στη Ρόδο

Εκλογές 2019 - Πατούλης: Επίσκεψη στον δήμο Αλίμου

Σχετικές ειδήσεις