ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Φορτωμένοι» πήγαν οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ στη σύσκεψη

«Φορτωμένοι» πήγαν οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ στη σύσκεψη

Αιχμές για την στάση της ΝΔ άφησαν οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ που μετείχαν στη σύσκεψη που έγινε υπό τον Γιώργο Παπανδρέου, με θέμα τη συζήτηση για τον προϋπολογισμό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, αναφέρθηκε ότι η ΝΔ συμπεριφέρεται ως «συμπολιτευόμενη αντιπολίτευση».

Μάλιστα, εκτιμήθηκε ότι η ΝΔ θα υπερψηφίσει μεν τον προϋπολογισμό, ακολουθώντας όμως προηγουμένως αντιπολιτευτική γραμμή.

Στη στάση του κόμματος της Λεωφόρου Συγγρού αναφέρθηκαν οι Ευάγγελος Βενιζέλος, Δημήτρης Ρέππας, Κώστας Σκανδαλίδης και Άννα Διαμαντοπούλου.

Μάλιστα, η υπουργός Παιδείας επανέλαβε τα όσα υποστήριξε και κατά τη διάρκεια της κυβερνητικής επιτροπής, για την απουσία των δύο αντιπροέδρων της ΝΔ, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έθεσε θέμα αναφορικά με τη συνεδρίαση των κυβερνητικών οργάνων, στις περιπτώσεις κατά τις οποίες δεν μετέχουν τα μέλη ενός από τα κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση Παπαδήμου.

«Η ΝΔ βλέπει την κυβέρνηση Παπαδήμου ως «τράνζιτ», που θα την οδηγήσει στην εξουσία», φέρεται να είπε η κ. Διαμαντοπούλου.

Πάντως, αποφασίστηκε ότι το ΠΑΣΟΚ θα κρατήσει χαμηλούς τόνους στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό, καθώς οι πολίτες έχουν κουραστεί από τις έντονες αντιπαραθέσεις.