ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χατζηδάκης: «Μόνο η ΝΔ μπορεί να εγγυηθεί μια φιλική πολιτική για τις επενδύσεις»

Χατζηδάκης: «Μόνο η ΝΔ μπορεί να εγγυηθεί μια φιλική πολιτική για τις επενδύσεις»
Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ θεωρεί αμφίβολη την παραμονή της κυβέρνησης έως τον Οκτώβρη, μετά τα αρνητικά αποτελέσματα των επικείμενων εκλογών.
EUROKINISSI

Την εκτίμηση πως η ΝΔ έχει «βαριά ιστορική ευθύνη», ώστε να οδηγήσει τη χώρα μακριά από το «βάλτο της κρίσης» εκφράζει ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωστής Χατζηδάκης, σε συνέντευξη του στον «Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής», τονίζοντας πως η αλλαγή της πολιτικής κατάστασης στην Ελλάδα είναι «κλειδί για την αποκατάσταση της εμπιστοσύνη στην ελληνική οικονομία».

«Η ΝΔ είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να εγγυηθεί μια φιλική πολιτική για τις επενδύσεις», σημειώνει ο κ. Χατζηδάκης, προσθέτοντας πως πέρα από την τεχνογνωσία που διαθέτει το κόμμα «πιστεύει σε αυτήν την πολιτική και διαθέτει το σχετικό σχέδιο».

Αναφερόμενος στην επόμενη ημέρα των εκλογών, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ επισημαίνει: «Χρειάζεται να προχωρήσουμε με σοβαρότητα και ευθύνη και ένα πρόγραμμα με επίκεντρο τον άνθρωπο. Για να δημιουργήσουμε νέες δουλειές, μέσα από ένα φιλελεύθερο πρόγραμμα που θα στηρίζεται στις επενδύσεις και την στήριξη της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας».

Θεωρεί αμφίβολη την παραμονή της κυβέρνησης έως τον Οκτώβρη, μετά τα αρνητικά, όπως προβλέπει ο κ. Χατζηδάκης, αποτελέσματα των επικείμενων εκλογών.

Τέλος, για τη στάση του κόμματος του στο ζήτημα των αναδρομικών επισημαίνει ότι «η ΝΔ μπορεί να εφαρμόσει καλύτερα τις δικαστικές αποφάσεις για τα αναδρομικά», διότι μπορεί να βάλει μπροστά τις μηχανές της οικονομίας και «να δημιουργήσουμε την ανάπτυξη που θα χρηματοδοτήσει αυτήν την ανάγκη».

Με πληροφορίες από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων

Διαβάστε επίσης:

ANT1: Αυτό που έγινε στον αέρα εκπομπής δεν έχει γίνει ΠΟΤΕ ξανά – Έπαθαν σοκ (pics)

Σοκ: Δείτε σε ποιο κόμμα ανήκει η εριστική διευθύντρια των My Market που απολύθηκε

Σοβαρό πρόβλημα υγείας για τον Χρήστο Μάστορα: Ακύρωσαν αρκετές εμφανίσεις τους οι «Μέλισσες»