ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μόσιαλος: Κυβέρνηση Παπαδήμου μέχρι τον Σεπτεμβρίο

Μόσιαλος: Κυβέρνηση Παπαδήμου μέχρι τον Σεπτεμβρίο

Αναγκαία θεωρεί τη συνεργασία μεταξύ των δύο μεγάλων κομμάτων και μετά τις εκλογές ο πρώην υπουργός Επικρατείας κ. Ηλίας Μόσιαλος.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επί κυβερνήσεως Γ. Παπανδρέου, ζητά να συνεχιστεί το έργο της κυβέρνησης Παπαδήμου, τουλάχιστον, μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2012. «Χρειάζεται μια ανασύνθεση του πολιτικού σκηνικού.

Η πολιτική στην Ελλάδα για πολλά χρόνια είναι το πιο κλειστό επάγγελμα. Είναι καιρός να ανοίξει και αυτό», δηλώνει στη Real News ο κ. Μόσιαλος.

Ο κ. Μόσιαλος ζήτησε, τα δύο μεγάλα κόμματα να συμφωνήσουν σε ένα μινιμουμ ενεργειών και δράσεων και για μετά τις εκλογές και να προχωρήσουν από κοινού στην υλοποίηση των δεσμεύσεων.

«Το ΠΑΣΟΚ δεν μπόρεσε να υπερβεί την ιδεολογία του κρατισμού, τον εναγκαλισμό του με τα συντεχνιακά συμφέροντα, να δημιουργήσει περιβάλλοντα ευνοϊκά για την επιχειρηματικότητα» είπε, σημειώνοντας ότι «για πολλούς καταγράφηκε ως κόμμα που εκπροσωπεί τον δημόσιο τομέα, με τα θετικά και τα αρνητικά του.

Για την επόμενη ημέρα στο κόμμα, ο κ. Μόσιαλος δηλώνει ότι ο «καλό είναι να περιμένουμε να εκφραστεί» ο Γιώργος Παπανδρέου. «Οι όποιες αλλαγές πρέπει να είναι τέτοιες που να συμβάλλουν στη μεταρρύθμιση του κοινωνικού και παραγωγικού μας μοντέλου».