ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας για Μαρινάκη: «Ανέλαβε χρέη αρχηγού της ΝΔ»

Τσίπρας για Μαρινάκη: «Ανέλαβε χρέη αρχηγού της ΝΔ»

Επίθεση στον Βαγγέλη Μαρινάκη και την Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας από την Καλαμάτα, τονίζοντας πως ο επιχειρηματίας «ανέλαβε χρέη αρχηγού για λογαριασμό της ΝΔ».

«Άκουσα σήμερα και τον στενό οικογενειακό φίλο και χρηματοδότη του κ. Μητσοτάκη, τον πολλάκις υπόδικο και διωκόμενο κ. Μαρινάκη να αναλαμβάνει χρέη αρχηγού για λογαριασμό της ΝΔ. Συλλαβίζοντας από το ραδιόφωνο δήθεν συνταραχτικές αποκαλύψεις, υψηλής αξιοπιστίας, τόσο υψηλής όσο και οι στημένοι ποδοσφαιρικοί αγώνες για τους οποίους διώκεται σε βαθμό κακουργήματος», είπε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε, «και είδα και τη ΝΔ να σπεύδει να υιοθετήσει τη γραμμή του φυσικού αρχηγού της».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μαρινάκης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real 97,8, ανέφερε πως η κόντρα του με τον ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε όταν ο ίδιος αρνήθηκε να δανείσει το ποσό των 26 εκατ. ευρώ στον Χρήστο Καλογρίτσα - κάτι, που όπως δήλωσε, του ζητήθηκε από τον Αλέξη Τσίπρα και τον Νίκο Παππά - προκειμένου ο κ. Καλογρίτσας να μπορέσει να αποκτήσει τηλεοπτική άδεια.

Διαβάστε ΕΔΩ αναλυτικά για την κόντρα ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ - Μαρινάκη - Κόκκαλη