ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ευρωεκλογές 2019 - Αρμα Πολιτών: Συνεργασία με τρεις πολιτικούς φορείς

Ευρωεκλογές 2019 - Αρμα Πολιτών: Συνεργασία με τρεις πολιτικούς φορείς
Επικεφαλής θα είναι ο Γιάννης Δημαράς, ο οποίος δεν θα είναι υποψήφιος στο ευρωψηφοδέλτιο

Ευρωεκλογές 2019: Τρεις πολιτικοί φορείς ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη δημιουργία ενός δημοκρατικού πατριωτικού ευρωπαϊκού μετώπου με το λογότυπο "Αρμα Συνεργασίας".

Το ΑΡΜΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ θα δώσει δυναμικό παρών στις Ευρωεκλογές 2019, με στόχο να διαφυλαχθεί η εθνική ταυτότητα της Ελλάδας και να ανακτήσουν οι Έλληνες την οικονομική τους ανεξαρτησία. Τάσσεται υπέρ της διεύρυνσης των δημοκρατικών θεσμών, της εγγύησης της κοινωνικής διασφάλισης των πολιτών της Ευρώπης και της εθνικής τους ιδιοπροσωπίας, σε μια εποχή βαθιάς κρίσης για την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Το ΑΡΜΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ δημιουργήθηκε από το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ με εκπρόσωπο τον Γιάννη Δημαρά, την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ (ΕΠΟΣ) - το κίνημα που πρωτοστάτησε στην οργάνωση των συλλαλητηρίων για την Μακεδονία - με εκπρόσωπο τον Μιχαήλ Πατσίκα και το ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ με εκπρόσωπο τον Γρηγόρη Πέτρου.

Επικεφαλής του ΑΡΜΑΤΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ θα είναι ο πρόεδρος του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΡΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ Γιάννης Δημαράς, ο οποίος δεν θα είναι υποψήφιος στο ευρωψηφοδέλτιο .

Το ΑΡΜΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ συντάσσεται με τον ελληνικό λαό που επιθυμεί την ακύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, είναι σε επαγρύπνηση για να αποτρέψει ανάλογες μελλοντικές εθνικά μειοδοτικές συνάψεις συμφωνιών, είναι υπέρ της αλλαγής του εκλογικού νόμου σε σύστημα απλής αναλογικής χωρίς πριμοδοτήσεις και είναι έξω από αριστερές και δεξιές αναχρονιστικές πολιτικές συντεταγμένες.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Διαβάστε επίσης: «Μαφία των φυλακών»: Ενώπιον του ανακριτή Λυκουρέζος και Παναγόπουλος - Οι διάλογοι που τους έκαψαν

Σχετικές ειδήσεις