ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καμμένος μαινόμενος για τον «κολλητό» της Μέρκελ

Καμμένος μαινόμενος για τον «κολλητό» της Μέρκελ

Καταπέλτης ήταν ο ανεξάρτητος βουλευτής Πάνος Καμμένος στη Βουλή για το διορισμό από την Άγκελα Μέρκελ γερμανού υφυπουργού που θα ασχολείται με την Ελλάδα και τα κονδύλια που δεν αξιοποιεί.

Πρόκειται για τον υφυπουργό Εργασίας της Γερμανίας, Χανς Γιόαχιμ Φούχτελ, τον οποίο η γερμανίδα καγκελάριος όρισε την προηγούμενη εβδομάδα ως υπεύθυνο παρακολούθησης των κοινοτικών κονδυλίων που προορίζονται για την Ελλάδα.

Στο πλαίσιο της συζήτησης για την κύρωση του Προϋπολογισμού του 2012, ο ανεξάρτητος βουλευτής, πρόσφατα διαγραφείς από την ΚΟ της ΝΔ, βγήκε εκτός εαυτού και επιτέθηκε με σφοδρότητα στην κυβέρνηση, κατηγορώντας την ότι δέχθηκε «στρατιωτικό διοικητή ένα Γερμανό, κολλητό της κ. Μέρκελ».

«Εδώ υπάρχει ελληνική σημαία. Να πάτε στο Δίστομο και να πείτε στους κατοίκους του και στους απογόνους των σφαγιασθέντων ότι βάλαμε τον Γερμανό Φούχτερ ως υφυπουργό» είπε ο κ. Καμμένος.

Ο κ. Καμμένος, στην ομιλία του στη Βουλή, το Σάββατο, έκανε λόγο για «κυβέρνηση – έκτρωμα» που έχει ένα και μοναδικό σκοπό: «την παράδοση της χώρας στους δανειστές της».