ΠΟΛΙΤΙΚΗ

N. Βρεττός: «Ο πολιτικός χρόνος του Παπανδρέου δεν έχει τελειώσει»

N. Βρεττός: «Ο πολιτικός χρόνος του Παπανδρέου δεν έχει τελειώσει»

«Ο πολιτικός χρόνος του Παπανδρέου δεν έχει ολοκληρωθεί» δήλωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ντίνος Βρεττός, που υποστήριξε πάντως ότι ο τέως πρωθυπουργός δεν θα πρέπει να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για την ηγεσία του κόμματος.

Σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1, ο κ. Βρεττός επεσήμανε ότι οι διαδικασίες χρειάζεται μεν να κινηθούν, όχι όμως με αυτόν τον τρόπο «και ιδιαίτερα άνθρωποι οι οποίοι έχουν και υπουργεία, να κάτσουν στα υπουργεία τους και να δουλέψουν».

Ερωτηθείς για το εάν ο Γιώργος Παπανδρέου μπορεί και πρέπει να είναι εκ νέου υποψήφιος, ο κ. Βρεττός απάντησε: «προφανώς μπορεί, τώρα αν πρέπει ή όχι είναι και αυτό μάλλον προφανές. Δεν νομίζω ότι σε αυτή την περίοδο ο κ. Παπανδρέου πρέπει να είναι υποψήφιος, αυτή είναι η δική μου γνώμη όμως».

«Ο πολιτικός χρόνος του Παπανδρέου δεν έχει ολοκληρωθεί, ανεξάρτητα αν είναι στην ηγεσία του κόμματος ή όχι. Και καλό θα είναι να κάνει τέτοιες κινήσεις ώστε να μπορεί να παραμείνει, ώστε να έχει πολιτικό χρόνο μπροστά του. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι οπωσδήποτε στην ηγεσία του κόμματος, μπορεί να είναι κάπου αλλού» σημείωσε.