ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Καρφιά» Κουτρουμάνη κατά Χρυσοχοΐδη

«Καρφιά» Κουτρουμάνη κατά Χρυσοχοΐδη

«Καρφιά» κατά Χρυσοχοΐδη εξαπέλυσε και ο υπουργός Εργασίας κ. Γιώργος Κουτρουμάνης λέγοντας ότι όσοι παραμελούν το κυβερνητικό τους έργο προκειμένου να υποστηρίξουν το μικροπολιτικό τους συμφέρον θα κριθούν αυστηρά από τους πολίτες.

Αναλυτικά, ο κ. Κουτρουμάνης ανέφερε ότι «Δεν έχουμε δικαίωμα να αποτύχουμε στους στόχους του προϋπολογισμού δεν πρέπει να πάνε χαμένες οι θυσίες του λαού γι αυτό πρέπει όλοι να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας σε κλίμα ενωτικό και συνεννόησης... πρώτος στόχος είναι η υπογραφή της δανειακής σύμβασης» και πρόσθεσε ότι «Η κυβέρνηση Παπαδήμου αυτή την υποχρέωση έχει και γι αυτό πήρε ψήφο εμπιστοσύνης. Δεν αρκεί μόνο η ψήφος όμως αλλά και η στήριξη όλων μας. Η επιτυχία αυτής της κυβέρνησης είναι ο στόχος μας. Οι πολίτες θα κρίνον αυστηρά όσους από εμάς αντί γι αυτό κινηθούμε με γνώμονα το μικροπολιτικό μας συμφέρον».

Πάντως έως αυτή την ώα και από το βήμα της Βουλής οι υπουργοί που έχουν κριτικάρει τις δηλώσεις Χρυσοχοϊδη είναι οι Γιώργος Παπακωνσταντίνου, Γιώργος Κουτρουμάνης, Κώστας Σκανδαλίδης, Παντελής Οικονόμου και Νίκος Σηφουνάκης ενώ αρκετοί είναι και οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που διαφώνησαν ανοιχτά με τα όσα είπε ο υπουργός Ανάπτυξης για τον πρώην πρωθυπουργό.