ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κόντρα Μιχελάκη – Καρχιμάκη για τους λογαριασμούς στην Ελβετία

Κόντρα Μιχελάκη – Καρχιμάκη για τους λογαριασμούς στην  Ελβετία

Τα ξίφη τους για τους λογαριασμούς σε ελβετικές τράπεζες διασταύρωσαν ο εκπρόσωπος της ΝΔ κ. Γιάννης Μιχελάκης και ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλης Καρχιμάκης.

Ο κ. Μιχελάκης απαντώντας στην πρόταση του κ. Καρχιμάκη για έλεγχο των λογαριασμών των πολιτικών στην Ελβετία, δήλωσε ότι «αυτό που προτείνει ο κ. Καρχιμάκης, είναι ένα ημιτελές σχέδιο, αφού δεν συμπεριλαμβάνει το κεντρικό ζήτημα του πόθεν έσχες των βουλευτών.

«Εμείς θέλουμε πλήρη διαφάνεια, να ελεγχθούν τα πόθεν έσχες όλων των βουλευτών και από εκεί και πέρα, να γίνει έλεγχος σε όλες τις τράπεζες», τόνισε ο κ. Μιχελάκης κάνοντας παράλληλα λόγο για παιχνίδι λαϊκισμού από το ΠΑΣΟΚ.

«Για να μην ξεχνάμε ότι κάποιοι έχουν τα χρήματα σε off shore εταιρείες, δηλαδή, εάν ελέγξουμε τον κ. Τσοχατζόπουλο, μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε πρόσφατα, θα διαπιστωθεί μήπως ότι έχει λογαριασμό στην Ελβετία;» αναρωτήθηκε.

«Είναι πασίδηλη η αγωνία και εμφανής ο φόβος του κ. Μιχελάκη και της ΝΔ, στην προοπτική να ανοίξουν οι λογαριασμοί των βουλευτών στην Ελβετία», δήλωσε ο κ. Καρχιμάκης απαντώντας στον εκπρόσωπο της ΝΔ.

«Όποιος δεν έχει κάτι να κρύψει δεν φοβάται. Υπογράφει την εξουσιοδότηση.

Δεν αντιδρά. Επιμένω: καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται», πρόσθεσε ο κ. Καρχιμάκης.