ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη «βομβαρδισμένη» Βουκουρεστίου ο Μητσοτάκης: «Δεν μπορούμε να είμαστε όμηροι 30 τραμπούκων»

Στη «βομβαρδισμένη» Βουκουρεστίου ο Μητσοτάκης: «Δεν μπορούμε να είμαστε όμηροι 30 τραμπούκων»

«Με τη ΝΔ θα επανέλθουν η ασφάλεια και η τάξη», τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Την οδό Βουκουρεστίου επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής (10/05) ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά τη χθεσινοβραδινή επιδρομή κουκουλοφόρων.

Οι «γνωστοί – άγνωστοι», σε ένδειξη αλληλεγγύης στον Δημήτρη Κουφοντίνα, βανδάλισαν τα καταστήματα της περιοχής, με τους καταστηματάρχες σήμερα να μετρούν τις πληγές τους.

Μάλιστα, η καταδρομική επίθεση έγινε στις 20:30 το βράδυ της Πέμπτης (09/05), την ώρα που τα καταστήματα ήταν γεμάτα κόσμο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε τα καταστήματα που υπέστησαν μεγάλες φθορές από την επίθεση των κουκουλοφόρων, συνομίλησε με καταστηματάρχες και περαστικούς.

«Δεν μπορούμε να είμαστε όμηροι 30 τραμπούκων. Την επόμενη μέρα των εκλογών τέτοια φαινόμενα θα εκλείψουν. Αν οι πολίτες εμπιστευθούν τη ΝΔ θα επανέλθουν η ασφάλεια και η τάξη», τόνισε σε δηλώσεις του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, εμφανώς προβληματισμένος από την κατάσταση που επικρατεί στο κέντρο της Αθήνας.

Τέλος, επισήμανε πως πρόκειται για ζήτημα πολιτικής βούλησης.

Μετά τις δηλώσεις του ο κ. Μητσοτάκης περπάτησε μέχρι την οδό Βαλαωρίτου, όπου συνομίλησε με πολίτες, οι οποίοι του ζητούσαν να μπει τέρμα στα φαινόμενα ανομίας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Δείτε και τη δήλωση του κ. Μητσοτάκη: