ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σπίρτζης σε Νέα Δημοκρατία για Τσελέντη: Κινδυνολογεί για λίγη δημοσιότητα - Συνετίστε τον

Σπίρτζης σε Νέα Δημοκρατία για Τσελέντη: Κινδυνολογεί για λίγη δημοσιότητα - Συνετίστε τον
EUROKINISSI

Την έντονη αντίδραση του Χρήστου Σπίρτζη προκάλεσε η ανάρτηση του υποψήφιου ευρωβουλευτή της ΝΔ Άκη Τσελέντη για τη ρωγμή στη γέφυρα του Φαληρικού Δέλτα.

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών στο περιθώριο συζήτησης του νομοσχεδίου για το νέο διεθνές αεροδρόμιο στο Ηράκλειο της Κρήτης, κάλεσε τη ΝΔ να συνετίσει τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της. «Να μην κινδυνολογεί δημοσιοποιώντας φήμες για βλάβες στις υποδομές και μεγάλους σεισμούς», είπε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Υποδομών και κάλεσε τη ΝΔ να συνετίσει τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της.

Ο κ. Τσελέντης με ανάρτησή του στο twitter που συνοδεύει και από φωτογραφία, αναφέρει: «Η ρωγμή που απεικονίζεται είναι άκρως επικίνδυνη και κανένας δεν θα ήθελε να σκεφτεί τι θα γινόταν στην περίπτωση ενός σεισμού» αναφέρει ο κ. Τσελέντης, και συμπληρώνει: «Αυτές είναι οι υποδομές της σύγχρονης σεισμογενούς Ελλάδας, σαν δε ντρέπεστε».

Διερωτάται δε, αν στον επόμενο μεγάλο σεισμό «θρηνήσουμε θύματα, ποιος θα φταίει, θα σφυρίζετε αδιάφορα όπως στο Μάτι;».

«Υπάρχουν πολλοί που κινδυνολογούν με τις υποδομές της χώρας τους τελευταίους μήνες για να τύχουν λίγης δημοσιότητας. Ο κ. Τσελέντης ισχυρίστηκε ότι υπάρχει πρόβλημα με τη γέφυρα. Για όνομα του Θεού. Πριν λίγους μήνες ο κ. Τσελέντης προέβλεπε μεγάλο σεισμό στη Βόρεια Ελλάδα. Να παρακαλέσω τη ΝΔ να τον συνετίσει να μην κινδυνολογεί και να σπέρνει φήμες για να τύχει λίγης δημοσιότητας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Σπίρτζης.

Στη συνέχεια, απευθυνόμενος στα έδρανα της ΝΔ, είπε: «επειδή είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ, καλό είναι να συνετίσει λίγο τον υποψήφιό της που κινδυνολογεί και διασπείρει φήμες για τις υποδομές της χώρας αλλά και τη σεισμική δραστηριότητα για να τύχει δημοσιότητας. Αυτή είναι η καλοπροαίρετη εκδοχή για αυτόν», πρόσθεσε ο υπουργός για να καταλήξει με νόημα ότι «υπάρχει και άλλη εκδοχή»..