ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χαμός στα Τρίκαλα με τον Τσίπρα

Χαμός στα Τρίκαλα με τον Τσίπρα
Γρ. Τύπου Πρωθυπουργού

Δεκάδες εκατοντάδες πολίτες έδωσαν δυναμικό παρών στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στα Τρίκαλα προκαλώντας το αδιαχώρητο στην Ρήγα Φεραίου.

Η υποδοχή και η συμμετοχή του κόσμου «αποδεικνύει ότι ζούμε τις μέρες εκείνης της εβδομάδας του Ιουλίου του 2015 (σ.σ. το δημοψήφισμα), που όλοι έλεγαν ότι θα χάσουμε και κερδίσαμε με μεγάλη διαφορά» είπε ο πρωθυπουργός λίγο αργότερα καταχειροκροτούμενος από τοςυ συγκεντρωμένους.

«Δεν είναι μόνο ένα ρεύμα νίκης, είναι ένα γνήσιο λαϊκό ξέσπασμα, δημοκρατικό ξέσπασμα, ένα ξέσπασμα αξιοπρέπειας», συμπλήρωσε.

Ο πρωθυπουργός έφτασε με καθυστέρηση στην πόλη, τελευταίο σταθμό της περιοδείας του στη Θεσσαλία, ωστόσο αυτό λειτούργησε μάλλον θετικά καθώς συγκεντρώθηκε περισσότερος κόσμος.

Έγινε δεκτός με επευφημίες και συνθήματα του τύπου «ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά», «είσαι και θα είσαι ο πρωθυπουργός», στην κορυφή του κεντρικού πεζόδρομου της πόλης, αυτόν της Ασκληπιού.

Ο Αλέξης Τσίπρας διέσχισε όλο τον πεζόδρομο χαιρετώντας τον κόσμο ενώ δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με όσους του το ζήτησαν.

Πολλές φορές αναγκάστηκε να διακόψει το περπάτημα του για να συνομιλήσει με πολίτες.

Τσίπρας: Μόλις μπορέσαμε δώσαμε τη 13η σύνταξη, μια ανάσα αξιοπρέπειας

Ομιλία στα Τρίκαλα

Ομιλία στα Τρίκαλα

Geplaatst door Alexis Tsipras op Vrijdag 17 mei 2019