ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κρυφή δημοσκόπηση: Διέρρευσε μυστική έρευνα ο Αντώναρος - Δείτε τη διαφορά ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ

Κρυφή δημοσκόπηση: Διέρρευσε μυστική έρευνα ο Αντώναρος - Δείτε τη διαφορά ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ

«Κάθε μέρα που περνάει χάνεται και μισή έως μια μονάδα...»

Σε μια «αποκάλυψη», που αν ισχύει αλλάζει τα πολιτικά δεδομένα, προχώρησε ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Ο άλλοτε εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή υποστηρίζει πως στη Νέα Δημοκρατία έλαβαν νέα δημοσκόπηση με ισχνή διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Ευάγγελος Αντώναρος προετοίμαζε το έδαφος από το βράδυ της Δευτέρας όταν με ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook έγραψε: «Κάθε μέρα που περνάει χάνεται και μισή έως μια μονάδα. Όχι από τη Νέα Δημοκρατία. Από τους δημοσκόπους. Κι είμαστε ακόμη Δευτέρα βράδυ!».

Αρχικά εκτιμήθηκε πως επρόκειτο για σχόλιό του με αφορμή τις δημοσκοπήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας, αλλά εκείνος άλλα είχε στο μυαλό του και τα αποκάλυψε μια μέρα αργότερα.

«Εγώ σας είχα προετοιμάσει από χθες... Είχα πει ότι οι δημοσκόποι στον δρόμο για την κάλπη θα χάνουν κάθε μέρα κι από μισή μέχρι μια μονάδα στην υποτιθέμενη διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Σήμερα μας εμφανίσθηκε καινούργια μέτρηση με διαφορά κάτω από το πέντε: 4,9%. Για να δούμε: Αύριο θα πέσουν κάτω από το τέσσερα;».

Εκείνο, όμως, που προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση είναι ο ισχυρισμός του ότι «στα χέρια νεοδημοκρατών βρίσκεται από χθες το μεσημέρι δημοσκόπηση με ισχνό προβάδισμα 1,2%».