ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Ξεδιάντροπος ο τρόπος που η κυβέρνηση έδωσε το επίδομα που βάφτισε 13η σύνταξη

Μητσοτάκης: Ξεδιάντροπος ο τρόπος που η κυβέρνηση έδωσε το επίδομα που βάφτισε 13η σύνταξη

Έντονα επικριτικός απέναντι στην απόφαση της κυβέρνησης να δώσει «ένα επίδομα που το βάφτισε 13η σύνταξη, λίγες μέρες πριν από τις εκλογές», εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζοντας πως «η ενίσχυση των αδύναμων συνταξιούχων θα δοθεί μέσα από ένα μηχανισμό στήριξης».

«Το επίδομα θα δίνεται μέσα από τα πλεονάσματα ανάπτυξης», σημείωσε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, και χαρακτήρισε «ξεδιάντροπο» τον τρόπο που η κυβέρνηση έδωσε το επίδομα.

Ακόμη, πρόσθεσε πως «ο κ. Τσίπρας αν μπορούσε μαζί με τα ψηφοδέλτια θα μοίραζε και τα χρήματα του επιδόματος» και δεσμεύτηκε πως θα φέρει ρύθμιση στη Βουλή, ώστε να μην δίνονται επιδόματα τρεις μήνες πριν από τις εκλογές.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στην επίθεση του Ρουβίκωνα στο κτήριο του Κοινοβουλίου, σημειώνοντας πως «φρούραρχος της Βουλής έπρεπε να έχει αποπεμφθεί άμεσα».

«Ο πρόεδρος της Βουλής, έχει την ευθύνη στο βαθμό που εποπτεύει την φρουρά της Βουλής», είπε και κατηγόρησε για άλλη μια φορά την κυβέρνηση για ανοχή απέναντι στον Ρουβίκωνα.

Ο κ. Μητσοτάκης υποστήριξε πως η δημοκρατία εμφανίζεται ως εκβιαζόμενη, καθώς ο Ρουβίκωνας δρα για να υποστηρίξει έναν αμετανόητο τρομοκράτη.

Πηγή: Cnn.gr

Σχετικές ειδήσεις