ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πυρά Μαρινάκη κατά ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρα: «Οι ψεύτες και οι προδότες δεν αλλάζουν»

Πυρά Μαρινάκη κατά ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρα: «Οι ψεύτες και οι προδότες δεν αλλάζουν»

Επίθεση κατά της κυβέρνησης και προσωπικά κατά του Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής».

Σε μια συνέντευξη εφ’ όλη της ύλης στα «Παραπολιτικά», ο κ. Μαρινάκης αναφέρθηκε στην πολιτική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα, στις επιθέσεις που δέχεται, αλλά και στο όραμά του για την πόλη του Πειραιά.

Αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα, τόνισε χαρακτηριστικά ότι «οι ψεύτες και οι προδότες δεν αλλάζουν, μόνο χειροτερεύουν» ενώ υπογράμμισε ότι η Ελλάδα στην πιο κρίσιμη στιγμή της ιστορίας της βρέθηκε με απαίδευτα παιδιά που διαπραγματεύονταν το μέλλον της χώρας.

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού για ακόμη μια φορά διέψευσε οποιαδήποτε σενάρια ότι τον ενδιαφέρει η πολιτική τονίζοντας ότι μόνο ο Πειραιάς είναι το πάθος του.

Είπε τόσο για τη Ρένα Δούρου όσο και για τον Αλέξη Τσίπρα ότι έκανε λάθος που πίστεψε ότι ως νέοι άνθρωποι θα μπορούσαν να φέρουν την αλλαγή στη χώρα ενώ υπογράμμισε ότι ο Κ. Μητσοτάκης θα γίνει καλύτερος πρωθυπουργός γιατί είναι μορφωμένος, γνωρίζει να διαβάζει έναν ισολογισμό, σε αντίθεση με τον πρωθυπουργό που οι γνώσεις του στα οικονομικά είναι τραγικές.

Σχετικά με την σχέση του με την ΝΔ ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέφερε πως: «Οι φιλοδοξίες μου σταματάνε στον Πειραιά. Είμαι χαρούμενος για όσα κάνω και δεν θέλω να κάνω κάτι άλλο. Άλλωστε, όταν θέλω να κάνω κάτι δεν ντρέπομαι, το φωνάζω. Δεν μπορώ να το κρύψω… Όσο ευγενικός και αν θέλω να είμαι δεν μπορώ να μην πω ότι πρόκειται για αηδιές. Μιλάμε για την τοπική οργάνωση του Πειραιά την οποία ενίσχυσα με δυο-τρία aircondition και υπολογιστές, δηλαδή για 1000-1200 ευρώ».

Κλείνοντας, ο Βαγγέλης Μαρινάκης τόνισε πως ο λαός του Πειραιά θα δώσει την απάντησή του την Κυριακή.

Διαβάστε επίσης:

Δημοσκόπηση - «βόμβα»: Ανατρέπονται όλα! Μάχη ΣΥΡΙΖΑ με ΝΔ ψήφο – ψήφο