ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βενιζέλος κατά Γεννηματά: Επιχορηγεί τη ΝΔ και καταστρέφει τον ιστορικό ρόλο της παράταξης

Βενιζέλος κατά Γεννηματά: Επιχορηγεί τη ΝΔ και καταστρέφει τον ιστορικό ρόλο της παράταξης
EUROKINISSI

«Επιλογή αυτοχειριασμού» της παράταξης χαρακτήρισε τη συμπεριφορά της Φώφης Γεννηματά ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ, ο κ. Βενιζέλος τόνισε πως η στάση της Φώφης Γεννηματά βοηθά προεκλογικά τη Νέα Δημοκρατία και περιορίζει το Κίνημα Aλλαγής σε ρόλο αντιπολίτευσης, που ανταγωνίζεται τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα, ο κ. Βενιζέλος κατηγόρησε την αρχηγό του κόμματος πως σχεδίασε την συνάντησή τους το Σάββατο, ώστε «να σταλεί ένα μήνυμα». Υποστήριξε, μάλιστα, πως είναι «θύμα μιας σκοπιμότητας που εκφράζει προσωπικά η κ. Γεννηματά».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, ο κ. Βενιζέλος είπε πως αφού έγινε μια «χαλαρή και φιλική συζήτηση» με την κ. Γεννηματά τότε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ του ανέφερε πως έχει τρία δεδομένα μπροστά της.

«Έχουμε διαφορές στην πολιτική αντίληψη, ότι έχει σχηματίσει τη γνώμη ότι δεν με ενδιαφέρει να είμαι ένα απλό στέλεχος του ΚΙΝΑΛ αλλά να έχω ένα ευρύτερο ρόλο και τρίτον ότι έχει δεσμευθεί σε τρίτο πρόσωπο την πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον κ. Βενιζέλο, η κα Γεννηματά προκατέλαβε το αποτέλεσμα των εκλογών. «Είπε ότι η ΝΔ θα είναι αυτοδύναμη και το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ στην αντιπολίτευση. Επιχορηγεί τη ΝΔ και καταστρέφει τον ιστορικό ρόλο της παράταξης», υποστήριξε ο κ. Βενιζέλος και συμπλήρωσε: «Αντί να μετέχουμε στο στρατόπεδο της νίκης επί του ΣΥΡΙΖΑ, κρατάμε το χέρι του ΣΥΡΙΖΑ στη αντιπολίτευση. Και ξέρουμε ποιος επικρατεί».

Για το αν θα πολιτευόταν σε άλλη περιφέρεια, όπως του πρότεινε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ σχολίασε: «Δεν υπάρχει αυτό για κανένα προηγούμενο πρόεδρο, να κάνει τον πολιτευτή στη περιφέρεια».

Ωστόσο, αρνήθηκε πως προτίθεται να προσχωρήσει στις τάξεις της Νέας Δημοκρατίας, τονίζοντας πως «δεν υπάρχει στον ορίζοντά του».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία Γραικού: Υπήρχαν και συνεργοί στο έγκλημα – Κατέρρευσε η σύζυγος

Πανικός στην Κάρπαθο: Δείτε τι βγήκε από τη θάλασσα και δάγκωσε λουόμενο (pics)

Σχετικές ειδήσεις