ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας: Έκλεισαν τα ψηφοδέλτια, εκτός από το Επικρατείας

Τσίπρας: Έκλεισαν τα ψηφοδέλτια, εκτός από το Επικρατείας

«Μάχη» μέχρι την τελευταία στιγμή για μια θέση. Εντός της ημέρας οι επίσημες ανακοινώσεις των ονομάτων. 

«Κλείδωσαν» τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, με τα στελέχη της Κουμουνδούρου να ετοιμάζουν ήδη τις επίσημες λίστες ώστε να τις δώσουν στα Μέσα προς δημοσιοποίηση.

Η Πολιτική Γραμματεία του κυβερνώντος κόμματος ολοκληρώθηκε νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης (12/06), με τον Αλέξη Τσίπρα να έχει κάνει τις τελευταίες αλλαγές και να δίνει το οριστικό "οκ" για τα ονόματα που θα κατέβουν στις εκλογές με τη σημαία του ΣΥΡΙΖΑ.

«Εκτός από το Επικράτειας, τα υπόλοιπα έχουν κλείσει» απάντησε ο πρωθυπουργός σε ερώτηση δημοσιογράφων για το αν ολοκληρώθηκαν τα ψηφοδέλτια.

Ο Αλέξης Τσίπρας επιχειρεί με κάποιες πινελιές της τελευταίας στιγμής να δώσει ένα άνεμο ανανέωσης και διεύρυνσης του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και να προωθήσει έμπιστα στελέχη, αποσύροντας ταυτόχρονα κομματικούς παράγοντες, για τους οποίους θεωρεί ότι έκλεισαν τον κύκλο τους.

Το όνομα του Γιώργου Γραμματικάκη, που ήταν μέχρι τώρα ευρωβουλευτής του «Ποταμιού», κυριαρχεί αυτή τη στιγμή στο παρασκήνιο και τις συζητήσεις για την πρώτη θέση του ψηφοδελτίου επικρατείας.