ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Π. Ευθυμίου: Κυβέρνηση Παπαδήμου μέχρι να τελειώσει η κρίση

Π. Ευθυμίου: Κυβέρνηση Παπαδήμου μέχρι να τελειώσει η κρίση

Την άποψή του ότι η κυβέρνηση Παπαδήμου πρέπει να μείνει στην εξουσία μέχρι να τελειώσει η κρίση στην Ευρώπη, εξέφρασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ κ. Π. Ευθυμίου.

«Η μεταβατική κυβέρνηση έχει ατέλειες, αλλά θα πρέπει να παραμείνει στην εξουσία μέχρι να τελειώσει η κρίση, προκειμένου η Ελλάδα να σταθεροποιηθεί οικονομικά και να μπει στον δρόμο της ανάπτυξης», δήλωσε στο Real fm ο κ. Ευθυμίου .

Ο πρώην υπουργός τόνισε ότι προέχει η λογική της πατρίδας και όχι των κομμάτων, χαρακτηρίζοντας «ελαστική» τη συμφωνία που έκανε το ΠΑΣΟΚ με τη ΝΔ και το ΛΑ.Ο.Σ. για τη συμμετοχή στην μεταβατική κυβέρνηση.

«Η συγκεκριμένη κυβέρνηση δεν πρέπει να θεωρείται ειδικού σκοπού ή περιορισμένης ευθύνης» σημείωσε ο κ. Ευθυμίου, ο οποίος επιχείρησε να αποσυνδέσει τη θέση του αυτή από τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ και τις αιτιάσεις ότι το κόμμα προσπαθεί να κερδίσει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο πριν γίνουν εκλογές.

«Συμφωνήσαμε τα κόμματα μέσα από μία έκτακτη συνθήκη που δεν τελειώνει όπως πιστεύαμε. Χρειάζεται σταθερή κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης που μπορεί να πάρει ουσιαστικές αποφάσεις», τόνισε αφήνοντας και αιχμές για το ότι μέχρι σήμερα δεν έχουν συνέλθει τα όργανα του ΠΑΣΟΚ για όλα όσα προηγήθηκαν, για τα οποία όπως σημείωσε, ουδόλως συμφωνεί.