ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2019: Πρώτο το Newsbomb.gr με 1.287.378 μοναδικούς επισκέπτες και σε αυτές τις εκλογές

Εκλογές 2019: Πρώτο το Newsbomb.gr με 1.287.378 μοναδικούς επισκέπτες και σε αυτές τις εκλογές

Εκλογές 2019: Στην κορυφή των μετρήσεων για άλλη μια φορά το Newsbomb.gr - 1.287.378 μοναδικοί επισκέπτες εμπιστεύθηκαν την Κυριακή 07/07/2019 το κορυφαίο ενημερωτικό site στην Ελλάδα για να μάθουν τα αποτελέσματα των Εθνικών Εκλογών.

Μπορεί οι κυβερνήσεις να… πέφτουν, το Newsbomb.gr ωστόσο παραμένει πάντα στην κορυφή!

Και στις Εθνικές Εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019, οι Έλληνες χρήστες του διαδικτύου εμπιστεύθηκαν το Newsbomb.gr για την ενημέρωσή τους, όπως κάνουν εδώ και πολλά χρόνια σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, όπως αυτά καταγράφονται από την Google Analytics, 1.287.378 μοναδικοί επισκέπτες εμπιστευθήκαν και σε αυτές τις εκλογές την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση που προσφέρει το Newsbomb.gr.

Το Newsbomb.gr κάλυψε με ειδικές ενότητες όλες τις εξελίξεις γύρω από τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων.

Μέσα από συνεχή ροή ειδήσεων, αρθρογραφία, ανάλυση θεμάτων και όλες τις πληροφορίες για τις Εκλογές 2019, το Newsbomb.gr κάλυψε άρτια όλη τη σχετική θεματολογία.

Το Newsbomb.gr βρίσκεται στην κορυφή ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ: από το Νοέμβριο του 2014 μέχρι και σήμερα σε όλες τις μετρήσεις, και παραμένει το πιο έγκυρο και έγκριτο ειδησεογραφικό μέσο στην Ελλάδα.

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε εσάς, τους αναγνώστες μας, συνεχίζουμε τη δημοσιογραφική μας δουλειά, ανεξάρτητα και αντικειμενικά.

«Σπάμε» όχι μόνο τα δικά μας ρεκόρ, αλλά όλα τα ρεκόρ του ελληνικού ίντερνετ.

Καταγράφουμε την Ιστορία με όρους δημοσιογραφίας, με άποψη και ελευθεροτυπία, χωρίς αγκυλώσεις και εμμονές.

Κι αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε...

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Instagram