ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Από νωρίς στα γραφεία τους οι νέοι υπουργοί – Ποιοι έπιασαν δουλειά πριν τις 8

Από νωρίς στα γραφεία τους οι νέοι υπουργοί – Ποιοι έπιασαν δουλειά πριν τις 8
EUROKINISSI

Από νωρίς το πρωί της Τετάρτης (10/07) βρέθηκαν στα γραφεία τους οι νέοι υπουργοί της κυβέρνησης Μητσοτάκη, δηλώνοντας έτοιμοι να πιάσουν δουλειά.

Πρώτος έφτασε στο υπουργείο Οικονομικών, στην οδό Νίκης, ο Χρήστος Σταϊκούρας. Ο νέος τσάρος της Οικονομίας πέρασε την πόρτα του κτηρίου με τα ρολόγια να δείχνουν 7:08.

Στις 7:34 το πρωί της Τετάρτης στο υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων βρέθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης. Μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο νέος υπουργός είπε ότι «δεν μπορεί να αφήσουμε καμία ημέρα χαμένη». Όπως εξήγησε, «ετοιμαζόμαστε για τα πρώτα νομοσχέδια. Προτεραιότητά μας να δούμε τα έτοιμα νομοσχέδια από τους προηγούμενους και αν χρειάζεται, να τα φέρουμε στη Βουλή».

Νωρίς το πρωί, στις 7:43, έφτασε στο υπουργείο του και ο υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης. «Είμαστε έτοιμοι για τα πρώτα μας νομοθετήματα. Στοχοπροσήλωση και δουλεία», δήλωσε ο Κυριάκος Πιερρακάκης.

Στις 7:46 την πόρτα του υπουργείου Υγείας πέρασε ο Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος στις δηλώσεις του, επισήμανε την σημασία της συνεργασίας με όλους. «Συμπαίχτες είναι όλοι. Θα είμαστε σε αλληλεπίδραση με τον κόσμο για να δούμε τι πρέπει να φτιαχτεί. Όλοι θα είναι συμμέτοχοι σε αυτή την προσπάθεια, ακόμα και όσοι πιστεύουν ότι είμαστε αντίπαλοι επειδή είμαι υπουργός της Νέας Δημοκρατίας».

Όσο για το ποια θα είναι η πρώτη του απόφαση, ο νέος υπουργός Υγείας διευκρίνισε ότι «το πολύ μεγάλο βάρος το παίρνουν οι μεγάλες μονάδες υγείας της πρωτεύουσας».

Πριν τις 7:30 έφτασε στην Αμαλίας και η ηγεσία του υπουργείου Τουρισμού. Ο υπουργός Χάρης Θεοχάρης και ο υφυπουργός Μάνος Κόνσολας περπάτησαν στους ορόφους και επισκέφτηκαν τα τμήματα των διευθύνσεων, καθώς θέλουν να έχουν προσωπική επαφή με τους ανθρώπους του υπουργείου. Η νέα ηγεσία έδωσε το στίγμα τους από την προηγούμενη κιόλας ημέρα, με πολύωρες συσκέψεις με τους γενικούς γραμματείς και τις διευθύνσεις καθώς και την ηγεσία του ΕΟΤ.

Διαβάστε επίσης:

Απίστευτο: Τι βρήκε ο Μητσοτάκης στο Μαξίμου όταν έφυγε ο Τσίπρας

Αυτός είναι ο αστυνομικός που «καθάρισε» ο Μητσοτάκης (pics)

Σχετικές ειδήσεις