ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νικήτας Κακλαμάνης: Αναγνώριση της πολιτικής του διαδρομής – Τον ψήφισαν όλες οι πτέρυγες της Βουλής

Νικήτας Κακλαμάνης: Αναγνώριση της πολιτικής του διαδρομής – Τον ψήφισαν όλες οι πτέρυγες της Βουλής

Το ιστορικό στέλεχος της ΝΔ πήρε 290 ψήφους σε 295 ψηφίσαντες.

Για την εργατικότητα, την πολιτική διαδρομή, το ήθος, τη σεμνότητα και τον πολιτικό πολιτισμό που τον διακρίνει επιβράβευσαν σήμερα όλοι οι βουλευτές του Κοινοβουλίου τον Νικήτα Κακλαμάνη.

Κατά τη σημερινή (18/07) ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου Προέδρου και των Αντιπροέδρων της Βουλής, ο κ. Κακλαμάνης έσπασε κάθε ρεκόρ λαμβάνοντας 290 ψήφους σε 295 ψηφίσαντες βουλευτές.

Αυτό σημαίνει πως τον ψήφισαν όλα τα κόμματα, ακόμα και το ΚΚΕ, το οποίο υπενθυμίζεται πως δεν στήριξε την υποψηφιότητα του κ. Τασούλα αλλά, έδωσε θετική ψήφο στον Νικήτα Κακλαμάνη αναγνωρίζοντας το σπουδαίο κοινοβουλευτικό έργο που έχει επιτελέσει.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίος ο τίτλος του «γεφυροποιού» που του έχουν αποδώσει οι συνάδελφοί του, τονίζοντας πάντα το πόσο δίκαιος είναι όταν βρίσκεται στην έδρα του Προέδρου της Βουλής.

«Μετά την εμπιστοσύνη των Αθηναίων, η εμπιστοσύνη των συναδέλφων μου... 290 ψήφοι σε 295 ψηφίσαντες! Εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου και υπόσχομαι πως θα συνεχίσω να υπηρετώ τον θεσμό του Προεδρείου της Βουλής με απόλυτο σεβασμό στον Κοινοβουλευτισμό και την Δημοκρατία», έγραψε ο κ. Κακλαμάνης στο Facebook, αμέσως μετά την ψηφοφορία στη Βουλή.