Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πλεύρης: Ο Τσίπρας έσπασε την καραντίνα και πήγε στο Προεδρικό - «Παραιτήσου», απαντά ο Ηλιόπουλος

Newsbomb

Ένταση και αλληλοκατηγορίες, με τον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη να αποκαλύπτει πως ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έσπασε την καραντίνα και πήγε στο Προεδρικό Μέγαρο για την 48η Επέτειος Αποκατάστασης της Δημοκρατίας

«Πυρά» κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης και του προέδρου της Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, ο οποίος υποστήριξε πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, που είχε ανακοινώσει ο ίδιος πως ήταν θετικός για δεύτερη φορά στον κορονοϊό, θα έπρεπε να βρίσκεται σε καραντίνα αλλά εμφανίστηκε στη δεξίωση για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο και μάλιστα χωρίς μάσκα.

Ο Αλέξης Τσίπρας είχε γράψει σε κοινωνικά δίκτυα πως ενημερώθηκε ότι νόσησε για δεύτερη φορά από κορονοϊό στις 20 Ιουλίου εν μέσω των πυρκαγιών.

Ο κ. Πλεύρης δήλωσε στο Open ότι σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ ο Αλέξης Τσίπρας θα έπρεπε να παραμείνει πέντε ημέρες σε απομόνωση και να κυκλοφορεί με μάσκα για τις επόμενες πέντε ημέρες. Μάλιστα, μίλησε για «άγνοια των οδηγιών του ΕΟΔΥ» από πλευράς της αξιωματικής αντιπολίτευσης, την ώρα που ζητά αυστηρότερα μέτρα.

Στην εκπομπή παρενέβη λίγο αργότερα και ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος, ο οποίος μίλησε για «ψέματα» του υπουργού Υγείας ενώ χρησιμοποίησε βαριές εκφράσεις όπως «ακροδεξιό τρολ».

«Ελπίζω μέσα σε λίγες ώρες να ζητήσει συγγνώμη» είπε ο κ. Ηλιόπουλος, ζητώντας παράλληλα την παραίτηση του κ. Πλεύρη. Μάλιστα, είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑ προτίθεται να δώσει στη δημοσιότητα το αρνητικό τεστ του Αλέξη Τσίπρα.