Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2015 - Βενιζέλος: Η ώρα της αλήθειας έφτασε

Νεφέλη Σκαρλίδου Νεφέλη Σκαρλίδου

Μετά τον Σαμαρά και ο Βενιζέλος εμφανίστηκε και αυτός ως εγγυητής της σταθερότητας του τόπου, ενώ εξαπέλυσε τα βέλη του κατά του ΣΥΡΙΖΑ τον οποίο έβαλε στο ίδιο κάδρο με την Χρυσή Αυγή όπως έκανε νωρίτερα και ο Σαμαράς.

Ο κ. Βενιζέλος ξεκίνησε κι αυτός τη δήλωσή του λέγοντας ότι η χώρα οδηγείται σε εκλογές εκβιαστικά. Η διάλυση βουλής έγινε λόγω των εκβιασμών του ΣΥΡΙΖΑ και με τις ψήφους της Χ.Α. Αυτό είναι όνειδος για τη δημοκρατία και ελπίζω να μην έχει βαθύτερες επιπτώσεις» είπε χαρακτηριστικά .

«Οι Έλληνες καλούνται να λάβουν αποφάσεις για τα επόμενα χρόνια. Το ΠΑΣΟΚ πόνεσε, ταπεινώθηκε για να στηρίξει τη χώρα και πήραμε ευθύνη γα τα λάθη της μεταπολίτευσης» είπε ο κ. Βενιζέλος και τόνισε ότι τώρα το χρέος του ΠΑΣΟΚ είναι «να προστατεύσουμε τις θυσίες του λαού που έπιασαν τόπο. Είμαστε ένα βήμα πριν την αλλαγή σελίδας πριν από την επάνοδο της Ελλάδας στην κανονικότητα».

Όπως είπε στη συνέχεια: «Το ΠΑΣΟΚ θα προστατεύσει αυτό το κεκτημένο και θα εγγυηθεί των θεσμών της χώρας και της οικονομίας, εγγυητής των ομαλών εξελίξεων χωρίς να δώσει άλλοθι σε κανένα για δημαγωγίες».

Ο κ. Βενιζέλος εκτίμησε ότι αυτόν τον ρόλο δεν μπορεί να τον παίξει «ούτε η αντιπολίτευση, ούτε κανένα νέο κόμμα με αβεβαιότητες και ασάφειες», αφήνοντας υπονοούμενα για το κόμμα που ετοιμάζει ο Γιώργος Παπανδρέου.