Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σακελλαρίδης: Δίνουμε μάχη για μια αμοιβαία επωφελή συμφωνία (vid)

Newsbomb

Στην προσπάθεια της κυβέρνησης να επιτύχει μια συμφωνία με θετικά για τη χώρα χαρακτηριστικά, αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Σε συνέντευξή tου στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, ο κ. Σακελλαρίδης σημείωσε «Θέλουμε να συνεχιστεί ο διάλογος και να βρεθούν τα κοινά σημεία για να μη μας κατηγορήσει κανείς ότι είμαστε και εμμονικοί σε κάποια σημεία».

Όπως είπε, στόχος της κυβέρνησης είναι να επιτευχθεί μια συμφωνία, αλλά με σεβασμό στην απόφαση του λαού: , «Δεν μπορούμε να μιλάμε για συνέχεια ενός προγράμματος που έχει απορριφθεί από την πλειοψηφία του ελληνικού λαού», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
«Το συμβόλαιο με το λαό έχει να κάνει και με την αξιοπιστία του πολιτικού συστήματος, δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω σε αυτά που λέγαμε», υπογράμμισε ο κ. Σακελλαρίδης.

Όσον αφορά σε δημοσιεύματα που αναφέρονται στην πιθανότητα απομάκρυνσης του Γιάννη Βαρουφάκη από την κυβέρνηση, ήταν κατηγορηματικός λέγοντας: «Δεν έχει ζητηθεί η απομάκρυνση Βαρουφάκη. Ο κ. Βαρουφάκης κάνει εξαιρετικά τη δουλειά του. Βάζει για πρώτη φορά τις αγωνίες του Ελληνα και του Ευρωπαίου πολίτη στο ίδιο τραπέζι, είναι χαρισματικός κι αυτό ανατρέπει παγιωμένες αντιλήψεις. Είμαστε τυχεροί που μας εκπροσωπεί ο κ. Βαρουφάκης».