Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βουλή - Κουτσούμπας: Προβληματική η σύνδεση του προσφυγικού με την τρομοκρατία

Newsbomb

Σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση αλλά και την αξιωματική αντιπολίτευση άσκησε σήμερα, Τετάρτη (20/04/2016) από το βήμα της Βουλής ο γ.γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, επισημαίνοντας πως δεν πρέπει να συνδέεται σε καμία περίπτωση η προσφυγική κρίση με τα τρομοκρατικά χτυπήματα που σημειώθηκαν σε Παρίσι και Βρυξέλλες.

«Είναι από μόνο του προβληματικό ότι συνδέονται οι επιθέσεις στις Βρυξέλλες και το Παρίσι με τους πρόσφυγες. Αυτό που έπρεπε να συζητάμε σήμερα είναι το πώς και αν υπάρχει περίπτωση να απεμπλακούμε από τον φαύλο κύκλο των συνεχών αποφάσεων της Ε.Ε., όπως η συμφωνία με την Τουρκία, η οποία έχει την υπογραφή της κυβέρνησης, αλλά και τη στήριξη των άλλων κομμάτων που συνυπέγραψαν την ανακοίνωση μετά την σύσκεψη των αρχηγών στο Προεδρικό», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κουτσούμπας κατά τη διάρκεια της προ ημερησίας διατάξεως συζήτησης στη Βουλή για την ασφάλεια των πολιτών και το προσφυγικό.

Ο γ.γ. του ΚΚΕ, εξάλλου, επιτέθηκε και εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη, επισημαίνοντας ότι «έκανε αχταρμά του αντιεξουσιαστές με τις δίκαιες διαμαρτυρίες των αγροτών».