ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Αν ο Τσίπρας δεν μπορεί, να παραιτηθεί (vid)

Δριμύτατη επίθεση εναντίον του Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε σήμερα, Τρίτη (06/09/2016) ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ο πρωθυπουργός «συνεχίζει να κοροϊδεύει απροκάλυπτα τους πολίτες».

«Άλλη μια φορά δεν υλοποιεί τις δεσμεύσεις που ανέλαβε με το Μνημόνιο που ο ίδιος υπέγραψε. Τυχόν καθυστέρηση στην εκταμίευση της δόσης των 2,8 δις ευρώ, θα οδηγήσει μοιραία στην επιβολή νέων μέτρων. Μεγάλο τμήμα των πολιτών ήδη αδυνατεί να πληρώσει τους φόρους και πολλές φορές στερείται και τα απαραίτητα της καθημερινότητας. Το ίδιο το κράτος χρωστάει πάνω από 7 δις σε ιδιώτες. Ένα μεγάλο τμήμα της δόσης των 2,8 δις προορίζεται για να καλυφθούν κάποια από αυτά τα χρέη. Για να μην κλείσουν και άλλες επιχειρήσεις, να μην οδηγηθούν κι άλλοι Έλληνες στην ανεργία», δήλωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Και πρόσθεσε: «Προειδοποιώ τον κ. Τσίπρα! Τον καθιστώ προσωπικά υπεύθυνο για την κατηφόρα της οικονομίας και την επιδείνωση της καθημερινότητας όλων των Ελλήνων. Η χώρα δεν έχει το περιθώριο να ζήσει ξανά τον εφιάλτη της αέναης διαπραγμάτευσης, μιας ανίκανης και ιδεοληπτικής Κυβέρνησης. Αν δεν μπορεί να ανταποκριθεί στοιχειωδώς στις ευθύνες του, ας παραιτηθεί».

«Δεν υπάρχει άλλος καιρός για χάσιμο. Θα μας βρει απέναντι», κατέληξε ο κ. Μητσοτάκης.

Δείτε πιο πάνω στη video gallery του Newsbomb.gr τη δήλωση του προέδρου της ΝΔ

Η ημερήσια ενημέρωσή σου

NEWSBOMB NEWSLETTER