Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας: Εξεταστική Επιτροπή στη Βουλή για τα σκάνδαλα στην Υγεία (vid)

Newsbomb

Ειδήσεις | Αλέξης Τσίπρας: Πρόταση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ για τη συγκρότηση Εξεταστικής Επιτροπής που θα ερευνήσει όλα τα σκάνδαλα στον τομέα της Υγείας, προανήγγειλε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας από το βήμα της Βουλής την Παρασκευή (17/03/2017).

Ειδικότερα, ο κ. Τσίπρας, κατά τη δευτερολογία του στην «Ώρα του Πρωθυπουργού» αναφέρθηκε στα σκάνδαλα της Novartis, αλλά και του «Ερρίκος Ντυνάν».

Επανερχόμενος, ειδικότεραστα θέματα της Υγείας επανέλαβε ότι ο τομέας δεν έγινε παράδεισος, αλλά ότι έγιναν σημαντικές αλλαγές. «Δίνουμε μάχες καθημερινά... Το τελευταίο διάστημα έχουν πυκνώσει τα σύννεφα στο χώρο της Υγείας προκαλώντας το κοινό αίσθημα. Αναφέρομαι στο ΚΕΕΛΠΝΟ, το μαύρο χρήμα που πήγε με τη μοφρή διαφημίσεων σε κολλητούς. Αναφέρομαι στην υπόθεση Novartis. Διάβαζα την δικογραφία για το Ερρίκος Ντυνάν, για το πως βρέθηκε στα χέρια ιδιωτών...»

«Υπάρχει πολιτική βούληση να διελευκάνουμε όλες τις υποθέσεις. Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ θα καταθέσουν αίτημα για Εξεταστική επιτροπή στη Βουλή για τα σκάνδαλα της Υγείας», κατέληξε ο πρωθυπουργός.

Διαβάστε εδώ περισσότερες ειδήσεις για τον Αλέξη Τσίπρα