Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άγριος καβγάς on air Γεωργιάδη με Μπγιάλα (vid)

Newsbomb

«Άναψαν τα αίματα» το πρωί της Παρασκευής (01/06/2018) στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, ανάμεσα στον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη και το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστο Μπγιάλα.

Δείτε πιο πάνω στη video gallery του Newsbomb.gr το βίντεο με τον καβγά των δύο πολιτικών

Αφορμή στάθηκε μια φράση του κ. Μπγιάλα που σε μια αποστροφή του λόγο του είπε: «Γιατί πρέπει να ενδιαφέρει έναν 17χρονο ποιους σκότωσε ο Κουφοντίνας».

«Ο Μητσοτάκης έχει στην οικογένειά του νεκρό από τον Κουφοντίνα. Τι άνθρωποι είναι αυτοί;», απάντησε σε έντονο ύφος ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

«Ακριβώς αυτό είναι το θέμα. Η δολοφονία του Μπακογιάννη ενδιαφέρει έναν 17χρονο και η δολοφονία του Λαμπράκη δεν αφορά; Το στηλιτεύω απλά», συνέχισε ο κ. Μπγιάλας.

Σημείωσε ότι η αναφορά του έγινε με βάση το σκεπτικό του Κ. Μητσοτάκη και πως εκείνος δεν εξισώνει τον Λαμπράκη με τον Κουφοντίνα. «Όπως δεν ενδιαφέρει ένα 17χρονο για δολοφονήθηκε ο Λαμπράκης, προφανώς δεν θα ενδιαφέρει κι ένα 17χρονο γιατί δολοφονήθηκαν κάποιοι άνθρωποι από τρομοκρατικές ενέργειες και τρομοκράτες», είπε.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στηλίτευσε μια συγκεκριμένη ανακοίνωση του Μαξίμου που ήταν άρες μάρες κουκουνάρες και καλά έκανε», ανταπάντησε ο κ. Γεωργιάδης.

«Αγνοώντας ότι στην οικογένεια του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει χύσει αίμα ο Κουφοντίνας. Το αίμα της οικογενείας Μητσοτάκη δεν το σεβάστηκε ο κ. Μπγιάλας. Τέτοιοι υποκριτές είστε!», συνέχισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.