Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατερίνα Γκαγκάκη στο Newsbomb.gr: «Δεν με ενδιαφέρουν τα αξιώματα αλλά να βοηθήσω» (vid)

Αμέλια Αναστασάκη Αμέλια Αναστασάκη

Αποκαλύπτει με ποιον θα κατέβει υποψήφια στις εκλογές, αν τής λείπει η τηλεόραση και περιγράφει ποια είναι η πιο δύσκολη στιγμή που έχει ζήσει στην τηλεόραση

Σύμβουλος επικοινωνίας/ δημοσίων σχέσεων, ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια. Πολλοί ρόλοι συγκεντρωμένοι σε μία ιδιαίτερα δυναμική γυναίκα, μία πολύπλευρη προσωπικότητα που συνδυάζει τη δημιουργικότητα με την προσφορά. Η Κατερίνα Γκαγκάκη μιλά στο Newsbomb.gr για την απόφασή της να είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, την τηλεόραση και τις επαγγελματικές της δραστηριότητες.

Και συγκεκριμένα, θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον Δήμο της Αθήνας, με τον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη. «Αποφάσισα ότι θα κατέβω με τον Κώστα Μπακογιάννη στις δημοτικές εκλογές. Την Αθήνα την αγαπάω περισσότερο από κάθε άλλη πόλη της Ευρώπης, οπουδήποτε και αν έχω ζήσει και είπα ΟΚ», δηλώνει μεταξύ άλλων στο Newsbomb.gr.

«Δεν ξέρω να σας πω για αξιώματα ή για συγκεκριμένα αντικείμενα, αλλά αν μπορώ να βοηθήσω, να βοηθήσω. Αν φτάνει αυτό καλώς. Φαίνεται ότι μπορεί και να φτάνει», αναφέρει με νόημα η κ. Γκαγκάκη.