ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άγρια κόντρα Γεροβασίλη - Θεοδωράκη για τον νεκρό blogger

Άγρια κόντρα Γεροβασίλη -  Θεοδωράκη για τον νεκρό blogger

Οι αναφορές του Σταύρου Θεοδωράκη σε συνεργάτη της κ. Γεροβασίλη προκάλεσαν την έκρηξη της κυβερνητικής εκπροσώπου που μίλησε για «πολιτική αλητεία».

«Και όμως, ο κος Θεοδωράκης μπορεί να μας εκπλήσσει ακόμα. Επέλεξε, απολύτως συνειδητά και από το βήμα της Βουλής, να καταφερθεί με ύβρεις, που αδυνατούμε να αναπαράξουμε, σε έναν νεκρό. Έναν άνθρωπο που δεν είναι πλέον σε θέση να απαντήσει για τον εαυτό του. Έναν άνθρωπο που όσο ζούσε υπερασπιζόταν τις ιδέες και τις αξίες του. Σε όποια θέση και αν βρισκόταν με εντιμότητα κ αξιοπρέπεια. Προφανώς, έννοιες άγνωστες στον Σταύρο Θεοδωράκη», δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, καταλήγοντας «ο Σταύρος Θεοδωράκης είναι ένας ακόμα, που με το “σπαθί” του μπαίνει σήμερα στο κάδρο της πολιτικής αλητείας και χυδαιότητας».

Το Ποτάμι ανταπαντώντας στην Όλγα Γεροβασίλη τόνισε τα εξής:

«H κυρία Γεροβασίλη κάνει πως δεν καταλαβαίνει. Αυτή καταγγέλλουμε κι αυτή πρέπει να απολογηθεί. Και δεν την καταγγέλλουμε μόνο εμείς αλλά όλο το διαδίκτυο. Ας μπει στον κόπο να δει τις σχετικές αναρτήσεις. Όλοι αναρωτιούνται: πόσα τρολ πληρώνει το ελληνικό δημόσιο για να βρίζουν τους πολιτικούς αντιπάλους της κυρίας Γεροβασίλη και των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Να της θυμίσουμε ότι είναι κυβερνητική εκπρόσωπος και όχι αρχηγός παρακρατικής ομάδας;», καταλήγει η ανακοίνωση του Ποταμιού.

Σχετικές ειδήσεις