ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βουλή: Τι απάντησε ο Σταθάκης στον Μητσοτάκη για το «πόθεν έσχες»

Βουλή: Τι απάντησε ο Σταθάκης στον Μητσοτάκη για το «πόθεν έσχες»

«Τελικά τα μόνα ονόματα που άκουσα ήταν το δικό μου και του κ. Φλαμπουράρη. Τα άλλα ήταν νομοθετήματα με τα οποία ευνοήσαμε κόσμο - όντως ξαναπροσλάβαμε δασκάλους, καθαρίστριες και άλλα τέτοια ατοπήματα», σχολίασε ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης για την ονομαστική αναφορά που έκανε στο πρόσωπό του ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, στη συζήτηση στη Βουλή για τη διαπλοκή.

«Συνεπώς η λίστα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήταν πολύ ρηχή και γι’ αυτό άκουσα το όνομά μου. Πρέπει να τοποθετηθεί ευθέως ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, επειδή τη φράση «κουκουλώθηκε η υπόθεση Σταθάκη-Φλαμπουράρη από την επιτροπή πόθεν έσχες», την έχω ακούσει μόνο από αυτή την πτέρυγα» (σ.σ. την Χρυσή Αυγή), είπε ο Γιώργος Σταθάκης και πρόσθεσε:

«Θέλω να μας πει λοιπόν, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, πώς κουκουλώθηκε μια υπόθεση σε μια επιτροπή η οποία στην πλειοψηφία είναι δικαστές. Άκουσα τον κ. Μητσοτάκη να μιλάει για την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης - αμφισβητεί τη δικαστική υπόσταση της επιτροπής πόθεν έσχες; Να μας το πει αν πρέπει να αλλάξουμε τους θεσμούς».

«Υπάρχει και ένα άλλο ατόπημα που δεν το περίμενα από τον κ. Μητσοτάκη», είπε ακόμη ο Γιώργος Σταθάκης: «Όταν τέθηκε το όνομα μου, ο επίτιμος πρόεδρος και πατέρας του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με δημόσια δήλωσή του, τέθηκε στο πλευρό μου και είπε δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα. Τιμάμε τον πατέρα μας πριν από όλα» κατέληξε ο υπουργός Οικονομίας.

Σχετικές ειδήσεις