ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Μάγεψε» ο Χαρούλης στο Θέατρο Βράχων – Δείτε φωτό και βίντεο

«Μάγεψε» ο Χαρούλης στο Θέατρο Βράχων – Δείτε φωτό και βίντεο

Αποτελεί ίσως τον πιο αγαπημένο Έλληνα καλλιτέχνη – Ο κόσμος τον έχει αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και τον ακολουθεί σε κάθε του βήμα

Ο λόγος φυσικά για τον «Γιαννιό», όπως τον αποκαλούν οι φίλοι του, ή γνωστό σε εμάς ως Γιάννη Χαρούλη. Ο Γιάννης έδωσε δύο συναυλίες στο Θέατρο Βράχων και όλοι ήταν εκεί για να τον τιμήσουν με την παρουσία τους και να ταξιδέψουν με τα τραγούδια του.

Μικροί, μεγάλοι, φίλοι, γνωστοί, συνάδελφοι βρέθηκαν στο Θέατρο Βράχων για να θαυμάσουν για ακόμη μία φορά από κοντά αυτόν τον σπουδαίο καλλιτέχνη.

Καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς, η παράδοση από την Κρήτη μέχρι την Ήπειρο έμπλεκε αριστουργηματικά με το ροκ στοιχείο και την υπέροχη μελωδική φωνή του Χαρούλη.

Ξεχωριστή στιγμή στην βραδιά ήταν η μουσική σύμπραξη με έναν άνθρωπο που όπως είπε του χρωστάει πολλά, τον Μίλτο Πασχαλίδη.

Κλείνοντας ερμήνευσε το «Δεν λες κουβέντα» ακαπέλα με τον κόσμο να τον πλαισιώνει και ενώ είχε παρακαλέσει να σβήσουν τα φώτα.

Εκτός από την κρυστάλλινη φωνή, που πολλοί βαπτίζουν θείο χάρισμα, το αυθεντικό του ύφος και η καλοσύνη στο βλέμμα του είναι σίγουρα δυο από εκείνα τα στοιχεία που κάνουν τον Γιάννη Χαρούλη να ξεχωρίζει.

Παρέα με το λαούτο του και την μπάντα του ταξιδεύει με τα τραγούδια του. Αυτό περνά και στο κοινό που δεν σταματά να τον αποθεώνει σε κάθε του στίχο, σε κάθε του τραγούδι.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο στο gallery που ακολουθεί