ΕΛΛΑΔΑ

Ελληνίδα περιγράφει θαύμα στους Αγ. Τόπους

Ελληνίδα περιγράφει θαύμα στους Αγ. Τόπους

Για ένα θαυμαστό γεγονός στους Άγιους Τόπους κάνει λόγο μία Ελληνίδα προσκυνήτρια.

Έβγαλε διάφορες φωτογραφίες μέσα στο Ναό της Αναστάσεως και σε άλλα προσκυνήματα.

Όταν γύρισε στην Ελλάδα, έδωσε το φιλμ για εμφάνιση. Κατά την διάρκεια των φωτογραφήσεων, δεν παρατήρησε να γίνεται κάτι ιδιαίτερο στις λήψεις που έκανε. Έβλεπε κανονικά τους χώρους, τα αντικείμενα και τα πρόσωπα που εστίαζε με την φωτογραφική της μηχανή.

eikna1

Κατά την εμφάνιση όμως του φιλμ στο φωτογραφείο, σε μία από τις φωτογραφίες (οι πληροφορίες αναφέρονται μέσα στο Ναό της Αναστάσεως), όπως βλέπετε....εμφανίστηκε ο Χριστός!

Αν προσέξετε καλά, θα δείτε τα σημάδια με αίμα στις παλάμες Του, από την Σταύρωσή Του.

Η φωτογραφία αυτή έγινε ανάρπαστη. Το θαύμα αυτό, το γνωρίζουν πλέον αρκετοί λαικοί, Πατέρες και Γέροντες.

Απέναντι από το Ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα, βρίσκεται το Μετόχι της Γεθσημανή με την αγία εικόνα του σκηνώματος της Παναγίας από την Κοίμησή Της. Ο πατήρ Νεκτάριος και φύλακας του συγκεκριμένου προσκυνήματος, έχει αναρτημένη αυτήν την εικόνα σε ένα ταμπλό μαζί με άλλες φωτογραφίες, μέσα στο εκκλησάκι απέναντι από την πόρτα όπως εισερχόμαστε στο ναίσκο. Θεώρησα χρέος μου να σας δημοσιεύσω αυτό το θαύμα και αυτήν την σπάνια φωτογραφία του Χριστού, ελπίζοντας να εμπνεύσει σε όλους σας τούτες τις άγιες μα και δύσκολες μέρες που διανύουμε (εθνικά και παγκόσμια), μετάνοια, μετάνοια, μετάνοια και αγάπη, αγάπη, αγάπη στον Κύριό μας και Θεό μας".

Πηγη Αγιορείτικο Βήμα

Διαβάστε επίσης

Θαύμα: Δάκρυσε η εικόνα του Ταξιάρχη στην Ρόδο (βίντεο)!