ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ατέλειωτη κόντρα Αντώναρου-Παπανδρέου μέσω twitter

Ατέλειωτη κόντρα Αντώναρου-Παπανδρέου μέσω twitter

Mέσω διαδικτύου συνεχίζεται η κόντρα του Ευάγγελου Αντώναρου με τον Γιώργο Παπανδρέου.

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε εκ νέου μέσω twitter στα όσα ισχυρίστηκε ο εκπρόσωπος του Γιώργου Παπανδρέου, Γιώργος Ελενόπουλος.

Συγκεκριμένα, χαρακτηρίζει «φλύαρες και - όπως πάντα - χωρίς ουσία» τις δηλώσεις του Γιώργου Παπανδρέου και του εκπροσώπου του

Όπως γράφει «πολύ τον πόνεσαν οι δηλώσεις του Λ. Παπαδοπούλου στην Καθημερινή: «Ηταν ο,τι χειρότερο έτυχε στη χώρα. Θέλησε να κυβερνήσει ο αθεόφοβος με την παρέα του».

Οσον αφορά στις μεταρρυθμίσεις γράφει:

«Ξέχασε ότι ο ίδιος έκανε δυο φορές πίσω στη συμφωνία για αλλαγή του άρθρο 16 του Συντάγματος. Ξέχασε ο κύριος "όχι σε όλα" που αποκαλούσε τους Έλληνες "διεφθαρμένους" ότι δεν ψήφισε ούτε μία μεταρρυθμιστική αλλαγή των κυβερνήσεων Καραμανλή. Ξέχασε ο εν λόγω κύριος ότι όταν ο Καραμανλής του ζήτησε συναίνεση σε έξι βασικές παραδοχές για την αντιμετώπιση της κρίσης στις 5 Μαρτίου 2009, βγήκε από τη συνάντηση και διαβάζοντας προετοιμασμένη δήλωση είπε ότι κρίση δεν υπάρχει και ζήτησε εκλογές! Όσο για το "λεφτά υπάρχουν" όλα είναι καταγεγραμμένα. Και οι πράξεις του "άθεο φόβου"(κατά τον Λευτέρη Παπαδόπουλο) Παπανδρέου μιλούν μόνες τους.»

Ο κ. Αντώναρος καταλήγει πως «μπορεί ο Παπανδρέου να θέλει να ξεχαστούν όλα αυτά και αλλά πολλά- για λόγους που ο ίδιος ξέρει. Εμείς δεν ξεχνάμε όμως. Γιατί αυτός είναι ο μοιραίος άνθρωπος που συνειδητά οδήγησε τη χώρα και τους πολίτες της στο μνημόνιο και το ΔΝΤ.