ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ.Μπουτάρης: Θα πρέπει να φυλάνε σαν τα μάτια τους τον Βενιζέλο

Γ.Μπουτάρης: Θα πρέπει να φυλάνε σαν τα μάτια τους τον Βενιζέλο

Στο πλευρό του Ευάγγελου Βενιζέλου στάθηκε ο Γιάννης Μπουτάρης, μιλώντας για τα γεγονότα που συνέβησαν στην εκδήλωση του ιδρύματος Α.Παπανδρέου για την 3η Σεπτέμβρη.

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, όπως αποκαλύπτεται στο σημερινό Τύπο, σχολιάζοντας όσους αποδοκίμασαν τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ είπε πως «πρόκειται περί ηλιθίων" και πήρε το μέρος του Ε.Βενιζέλου, χαρακτηρίζοντας 'τον ήρωα.

"Μπορεί ο Βενιζέλος να έχει όλα τα κουσούρια του κόσμου, μπορεί πολλά να του σέρνουν, αλλά κανείς δεν πρέπει να μην του αναγνωρίζει ότι έβαλε πλάτη σε δύσκολους καιρούς και έσωσε και την κυβέρνηση και την πατρίδα", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μπουτάρης, ο οποίος πήγε μάλιστα ακόμα παραπέρα λέγοντας:

"Και μόνον που έκανε αυτό το πράγμα, θα πρέπει να τον φυλάνε όλοι σαν τα μάτια τους και επιπλέον θα πρέπει να του αναγνωριστεί ότι ο άνθρωπος τόλμησε και έκανε μια τρομερή υπέρβαση, αυτή που έκανε με τη ΝΔ. Οχι με τη ΝΔ του Καραμανλή (εννοώ του πρεσβύτερου) αλλά με τη ΝΔ του Σαμαρά...". Τώρα πως άκουσαν στο Μέγαρο Μαξίμου την τελευταία του αποστροφή, είναι άλλο θέμα...

Διαβάστε επίσης
Υπόθεση Βατοπαιδίου: Παρέμβαση υπέρ της Μονής από το Οικ. Πατριαρχείο