ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Τσίπρας και Καμμένος τσακίζουν τη διαπλοκή: Συνέλαβαν 92χρονο καστανά χωρίς ταμειακή!

Τσίπρας και Καμμένος τσακίζουν τη διαπλοκή: Συνέλαβαν 92χρονο καστανά χωρίς ταμειακή!

Η κυβερνηση Τσίπρα και Καμμένου διαψεύδει τις... Κασσάνδρες που έλεγαν ότι έχει ατονίσει στα ζητήματα της φοροδιαφυγής, της διαπλοκής και της διαφθοράς.

Όχι απλά τσακίζουν τη διαπλοκή, αλλά έχουν ξαμολύσει τους ελεγκτικούς μηχανισμούς στα κρίσιμα σημεία που παίζεται το... βρώμικο παιχνίδι της φοροδιαφυγής και κόβουν κεφάλια.

Η είδηση που διαβάσαμε στο thessalianews.gr μας άφησε άφωνους.

«Σε αστυνομική επιχείρηση-σκούπα που έγινε στην Θεσσαλία, κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων και 350 κιλά κάστανα και έγιναν αρκετές συλλήψεις.

Αν και επισήμως δεν ανακοινώθηκαν ονόματα, λέγεται πως μεταξύ των συλληφθέντων είναι και ένας 92χρονος καστανάς από την Καρδίτσα γιατί δεν είχε ταμειακή μηχανή! Όχι μόνο του κατάσχεσαν κάστανα και φουφού, αλλά αντιμετωπίζει στο αυτόφωρο την κατηγορία της κατ’ επανάληψη και «άνευ αδείας εμπορίας», του «αθέμιτου ανταγωνισμού», «της μη ύπαρξης ταμειακής μηχανής» και το καλύτερο «της παράνομης χρήσης ρυπαίνοντος μηχανισμού» (δηλαδή της φουφούς).

Μάλιστα, επειδή είναι η δεύτερη φορά που δικάζεται για αυτό, μπορεί να φάει ποινή έως 32 μήνες».

Εδώ αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον Αλέξη και στον Πάνο που αποδεικνύουν περίτρανα ότι έχουν και την πολιτική βούληση και το σθένος να βάλουν το μαχαίρι βαθιά στο κόκκαλο.

Αλέξη προχώρα.

Να σαπίσουν στη φυλακή όλοι οι καστανάδες που κατακλέβουν το ελληνικό κράτος!