ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

«Σπάνε ταμεία» οι διορισμοί του ΣΥΡΙΖΑ

«Σπάνε ταμεία» οι διορισμοί του ΣΥΡΙΖΑ

Φαίνεται πως στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ουδείς είναι διατεθειμένος να βάλει μυαλό και συνεχίζουν ακάθεκτοι τους διορισμούς υμετέρων ακόμη και στην περίπτωση ανύπαρκτου (!) πλέον προέδρου μιας ανύπαρκτης πλέον Κοινοβουλευτικής ομάδας της Βουλής.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Βηματοδότη», ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, με την υπ’ αριθμόν 349/14.1.2016 απόφασή του, διόρισε ως υπάλληλο της Βουλής τη Φιλάνθη Ντινοπούλου του Παναγιώτη στο γραφείο του πρώην βουλευτή Ν. Σταυρογιάννη, ο οποίος είχε διατελέσει παλαιότερα πρόεδρος της πρώην πλέον Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξαρτήτων Δημοκρατικών Βουλευτών.

Δείτε εδώ το σχετικό έγγραφο

EGGRAFO1

Για την ιστορία, να θυμίσουμε ότι στην ομάδα αυτή ανήκαν όλοι εκείνοι οι βουλευτές που είχαν διαγραφεί από τα κόμματά τους, εξαιτίας των διαφωνιών που είχαν διατυπώσει κατά καιρούς σε σχέση με νόμους που αφορούσαν στα μνημόνια.

Μεταξύ άλλων σε αυτή την Κ.Ο. ανήκαν στο παρελθόν οι Βύρων Πολύδωρας, Ανδρέας Λοβέρδος, Νίκος Νικολόπουλος, Γ. Νταβρής, Κ. Γιοβανόπουλος, Χρυσούλα Γιαταγάνα, Χρήστος Αηδόνης, Θεοδώρα Τζάκρη και άλλοι.

Εύλογα, θα αναρωτηθεί κανείς πώς είναι δυνατόν να διορίζουν υπαλλήλους πρώην βουλευτές. Κι όμως, γίνεται! Σύμφωνα με μια παλιά διάταξη, δικαιούνται να διορίζουν μετακλητούς υπαλλήλους οι διατελέσαντες πρόεδροι Κ.Ο., έστω και αν άσκησαν τα καθήκοντά τους για μία ημέρα!

Μετακλητοί μετά... μουσικής!

Ωστόσο, το βαθύ κομματικό κράτος που χτίζει η κυβέρνηση δεν σταματά εδώ. Και επειδή λένε πως η μουσική εξημερώνει τα ήθη, φαίνεται πως αυτή τη λογική ασπάζεται και ο πρόεδρος της Βουλής.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που βλέπουν τις τελευταίες ώρες το φως της δημοσιότητας, ο Νίκος Βούτσης φέρεται να έχει διορίσει σε θέση μετακλητού υπαλλήλου, με την ιδιότητα συμβούλου, τον τραγουδιστή Νίκο Ζάμπα.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως μόνον τυχαίος δεν είναι ο διορισμός του λαϊκού αοιδού στο γραφείο του προέδρου της Βουλής, μιας και η οικογένειά του διατηρεί στενούς δεσμούς τόσο με τον ΣΥΡΙΖΑ όσο και προσωπικά με τον Νίκο Βούτση.

Κοινώς, είμαστε για τα (κομματικά) πανηγύρια...

Σχετικές ειδήσεις