ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Κλαίνε οι χήρες, κλαίνε και οι παντρεμένες: Ο Πάγκαλος διαμαρτύρεται για τη σύνταξή του!

Κλαίνε οι χήρες, κλαίνε και οι παντρεμένες: Ο Πάγκαλος διαμαρτύρεται για τη σύνταξή του!

Ίσως είναι το ανέκδοτο της ημέρας και, πιστέψτε μας, μόλις το διαβάσαμε, δεν μας έμεινε... άντερο από τα γέλια! Ο «μαζί τα φάγαμε» Θεόδωρος Πάγκαλος βγήκε στο ραδιόφωνο και έκραξε διά μικροφώνου τον «αριστερό» Τσίπρα και την κυβέρνησή του, επειδή του έκοψαν τη σύνταξη!

Νομίζετε ότι σας κάνουμε πλάκα; Ιδού, λοιπόν, τι είπε ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Βήμα FM»: «Μπορούσα να περιμένω μια σύνταξη βουλευτική και παράλληλα ήμουν δικηγόρος. Η σύνταξη αυτή, όταν ξεκίνησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ (σ.σ.: του δικηγόρου) ήταν 1.600 ευρώ».

Και συνέχισε, μαινόμενος: «Πήγε μέσα στο πρώτο τρίμηνο της κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ σε 780 από 1.600. Σας θυμίζω ότι αυτή η σύνταξη οφείλεται αποκλειστικά σε δικά μου χρήματα. Μετά γίνεται μία νέα παρέμβαση, 630. Τον Αύγουστο του 2016 γίνεται από 630, 485. Γίνεται 460 τον Σεπτέμβριο του 2016 και πήρα σήμερα το πρωί την σύνταξή μου, 382 (ευρώ). Δηλαδή το 1/4».

Και για να μας αποτελειώσει ο μίστερ «μαζί τα φάγαμε» είπε: «Πρόκειται για μία βαρβαρότητα άνευ προηγουμένου και για μερικούς που μιλάνε για Μαδούρο, ο Μαδούρο είναι ήδη εδώ».

Γεια σου ρε Πάγκαλε με τα... ωραία σου! Ο κοσμάκης έχει καταντήσει ζήτουλας για τα στοιχειώδη και ο Θεόδωρος λέει τα δικά του. Ρε τι ζούμε σε αυτό τον ταλαίπωρο τόπο!

Κι επειδή, Πάγκαλος, χωρίς δηλώσεις – «πυροτεχνήματα» είναι σα να λέμε σουβλάκι χωρίς κρεμμύδι, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ είπε και αυτό: «Θα προσφύγω εκεί που μπορώ να προσφύγω, δηλαδή σε νομικούς, οι οποίοι θα ζητήσω να εξετάσουν την περίπτωσή μου και να δουν στα ελληνικά και ξένα δικαστήρια - το δικαστήριο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο Στρασβούργο, ας πούμε - αν αυτό είναι φυσιολογικό. Εμένα η νομική μου κατάρτιση μού δίνει την πεποίθηση ότι αυτό δεν γίνεται σε μία χώρα πολιτισμένη, γίνεται μόνο σε χώρες που επικρατεί βαρβαρότητα, δηλαδή φασισμός ή κομμουνισμός».

Κλαίνε οι χήρες, κλαίνε και οι παντρεμένες, αδέρφια! Ξυπνάτε!