ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Ο υποκριτής κ. Τσίπρας: Δείτε τι έλεγε για τον Ντόναλντ Τραμπ που… τώρα συγχαίρει (vid)

Ο υποκριτής κ. Τσίπρας: Δείτε τι έλεγε για τον Ντόναλντ Τραμπ που… τώρα συγχαίρει (vid)

Ακόμα προσπαθούν να… συνέλθουν ο Αλέξης Τσίπρας και οι σύμβουλοί του από τη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ στις αμερικανικές εκλογές 2016.

Κι αυτό διότι η… επικοινωνιακή φιέστα που έστηναν καιρό τώρα με την επίσκεψη Ομπάμα στην Ελλάδα διαλύθηκε: οι διαρροές του Μεγάρου Μαξίμου για βαρυσήμαντες δηλώσεις Ομπάμα για το ελληνικό χρέος δεν έχουν πλέον καμία απολύτως αξία, αφού ο κ. Ομπάμα και η παράταξη που εκπροσωπεί κατακρημνίστηκαν από την ψήφο του αμερικανικού λαού και συνετρίβησαν στη συνείδηση των λαών της υφηλίου.

Μάλιστα, ο… υποκριτής Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας έστειλε χθες, Τετάρτη (09/11/2016) συγχαρητήρια επιστολή στο νέο πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ για την εκλογή του, ωστόσο δεν έχει περάσει αρκετός καιρός από την... ευχή του «ελπίζω να μην μας βρει κι αυτό το κακό», αναφερόμενος στην πιθανή τότε νίκη του.

Συγκεκριμένα, τον περασμένο Μάρτιο ο Έλληνας πρωθυπουργός σε ομιλία του στο διεθνές συνέδριο υπό τον τίτλο «Συμμαχία ενάντια στην λιτότητα, για την δημοκρατία στην Ευρώπη», αναφερόμενος στον τότε υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών έλεγε: «Ποιος θα πίστευε ότι φαβορί των Ρεπουμπλικάνων στις ΗΠΑ θα ήταν ο Τραμπ με όλα όσα σηματοδοτεί αυτή η υποψηφιότητα. Ελπίζω να μην μας βρει κι αυτό το κακό, να εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ», είχε αναφέρει, χαρακτηριστικά, ο Αλέξης Τσίπρας.

Δείτε το βίντεο:

Σχετικές ειδήσεις