ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Μας δουλεύει ο Κατρούγκαλος: «Πήραμε παράλογα μέτρα αλλά εξουδετερώσαμε τον εκβιασμό των δανειστών!»

Μας δουλεύει ο Κατρούγκαλος: «Πήραμε παράλογα μέτρα αλλά εξουδετερώσαμε τον εκβιασμό των δανειστών!»

Πόσο μπορεί να αντέξει ο μέσος Έλληνας, ακούγοντας στελέχη της κυβέρνησης να δικαιολογούν με κάθε τρόπο την αιματηρή πολιτική των Μνημονίων που τους έχει σπρώξει στην εξαθλίωση; Και πόσο σανό θα μοιράσουν ακόμα πολιτικοί όπως ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος.

Ο ίδιος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ομολόγησε πως τα μέτρα που συμφώνησαν οι ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ με τους δανειστές για άγριο «τσεκούρωμα» σε μισθούς και συντάξεις «είναι παράλογα και δεν υπήρχε καμία λογική να ληφθούν».

«Τον εξουδετερώσαμε αυτό τον εκβιασμό αποδεχόμενοι παράλογα πράγματα τα οποία δεν υπήρχε λογική να ληφθούν και τα οποία εξισορροπήσαμε με τα αντίμετρα... Έτσι καταφέραμε να εξουδετερώσουμε τον εκβιασμό», είπε όλο καμάρι ο κ. Κατρούγκαλος κι εμείς μείναμε... «κάγκελο».

Τι άλλο θα ακούσουμε, βρε αδέρφια! Σε λίγο, έτσι όπως το πάνε εκεί στην κυβέρνηση, θα μας ζητάνε να τους λέμε και... μπράβο για την κατάντια, στην οποία μας έχουν οδηγήσει!

Όμως ο κ. Κατρούγκαλος δεν σταμάτησε εκεί: Υπεραμύνθηκε το διαβόητου πια νόμου που φέρει το όνομά του και υποστήριξε πως «οι μικρές συντάξεις που αντιστοιχούσαν σε μέσο μηνιαίο εισόδημα σε όλο τον επαγγελματικό βίο της τάξης των 1.000 ευρώ έχουν καλύτερη αντιμετώπιση με το σύστημά μου» κι ότι οι «συντάξεις είναι χαμηλές γιατί οι μισθοί είναι χαμηλοί».

Θα μας τρελάνετε, εκεί στην κυβέρνηση; Αντιλαμβάνεστε τι λέτε, ή τα λέτε έτσι για να γίνεται ντόρος; Σοβαρευτείτε! Η κοινωνία δεν αντέχει άλλο κι εσείς αντί να σιωπάτε, επιδίδεστε στα αγαπημένα σας σπορ, τον φανφαρονισμό και την υποκρισία!

Επιτέλους, κύριε Τσίπρα, κύριε πρωθυπουργέ: Θα μαζέψετε τους υπουργούς σας; Σας είναι τόσο δύσκολο να αντιληφθείτε πως εκτίθεστε άπαντες ανεπανόρθωτα;

Ο κόσμος έχει φτάσει στα όριά του! Μη δοκιμάζετε άλλο την υπομονή του. Κι αυτό δεν είναι απειλή, αλλά προειδοποίηση...

Σχετικές ειδήσεις