ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Σκοπιανό: Γιατί δεν θα κάνει δήλωση - παρέμβαση ο Κώστας Καραμανλής

Σκοπιανό: Γιατί δεν θα κάνει δήλωση - παρέμβαση ο Κώστας Καραμανλής

Τις τελευταίες ώρες επιχειρείται μια προσπάθεια εμπλοκής του Κώστα Καραμανλή στη διαμάχη ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ για το ονοματολογικό.

Συγκεκριμένα, στελέχη της ΝΔ που βρίσκονται στο περιβάλλον Μητσοτάκη, διοχετεύουν από χθες 14/06/2018 την πληροφορία ότι ο Κώστας Καραμανλής θα κάνει δήλωση - παρέμβαση κατά της συμφωνίας και κατά των διαπραγματεύσεων που κάνει ο Τσίπρας με τα Σκόπια.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ lIVE ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Η διαρροή αυτή ωστόσο, η οποία ήρθε σε μία εξαιρετικά κρίσιμη συγκυρία για το εσωτερικό της ΝΔ, έχει προκαλέσει έντονο παρασκήνιο και αλυσιδωτές αντιδράσεις.

Και τούτο, διότι όλες οι πληροφορίες από το γαλάζιο ρεπορτάζ δε φαίνεται να επιβεβαιώνουν πρόθεση του πρώην πρωθυπουργού να βγει με δήλωσή του ενάντια στη συμφωνία.

Οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι ο Κώστας Καραμανλής, ο οποίος γνωρίζει όσο λίγοι το «μακεδονικό» και το τι σημαίνει η σημερινή συμφωνία για τα εθνικά συμφέροντα, λόγω της διαχείρισης που είχε κάνει ως πρωθυπουργός το 2008, προτίθεται να συνεχίσει τη στάση σιωπής που έχει υιοθετήσει με ελάχιστες εξαιρέσεις από το 2009, όταν και έφυγε από την πρωθυπουργία.

Ως εκ τούτου, δεν είναι λίγοι εκείνοι στο γαλάζιο στρατόπεδο που πίσω από την επίμαχη διαρροή περί παρέμβασης Καραμανλή, διαβλέπουν ωμό εκβιασμό του πρώην Πρωθυπουργού από τη σημερινή ηγεσία της ΝΔ.

Και αυτό, διότι με την ύπουλη αυτή διαρροή, αυτοί οι οποίοι τη διοχέτευσαν στον Τύπο φέρνουν προ αδιεξόδου τον Κώστα Καραμανλή.

Είναι πλέον δεδομένο ότι στο εσωτερικό της ΝΔ υπάρχει σοβαρότατο πρόβλημα και το ζήτημα της ονομασίας διχάζει την γαλάδια παράταξη.

Σχετικές ειδήσεις