ΨΩΝΙΖΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Chillbox,το FrozenYogurt που έγινε λατρεία

Chillbox,το FrozenYogurt που έγινε λατρεία

Απαράμιλλο frozenyogurt από ελληνικές πρώτες ύλες!

Δεν είναι μόνο η γεύση του που σε παρασέρνει αλλά και η υφή που δεν συναγωνίζεται με καμία άλλη της κατηγορίας του.

Το ελληνικό γιαούρτι πρωταγωνιστεί σε όλο τον κόσμο, φημισμένο για την πλούσια γεύση του και τα θρεπτικά συστατικά του δεν γινόταν να μην το εκμεταλλευτούμε και στην παγωμένη του μορφή!

Το Frozen Yogurt μας συστήνεται!

Η Chillbox μπαίνει στις ζωές μας στις αρχές του 2012 και μας κερνά το πιο γευστικό παγωμένο γιαούρτι που έχουμε γευτεί. Από τη σύλληψη της ιδέας μέχρι την υλοποίηση της μεσολάβησαν περίπου έξι μήνες. Το 2011 είναι η χρονιά που το παγωμένο γιαούρτι εμφανίζεται για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά και οι άνθρωποι της Chillbox θέλουν να το εκμεταλλευτούν.

Chillboxμε τη βούλα

«Βλέποντας την επιχειρηματική ευκαιρία στην αγορά frozenyogurt, οραματιστήκαμε ένα κατάστημα όπου ο πελάτης θα συμμετείχε ο ίδιος στη δημιουργία ενός απολαυστικού υγιεινού επιδορπίου, frozenyogurt. Δίνοντας το σχετικό brief, επιλέχθηκε μεταξύ άλλων ο αρχιτέκτονας Απόστολος Μολυνδρής, ο οποίος και σχεδίασε το πρότυπο κατάστημα chillbox», μας αναφέρει η κυρία Χρυσούλα Δημητρίου, Marketing Director της Chillbox A.E. Επιθυμία τους είναι να δημιουργηθεί ένα σύγχρονο concept στον κλάδο της εστίασης, φυσικά με κύριο προϊόν το frozenyogurt, που θα περιλαμβάνει επίσης και ροφήματα υψηλής διατροφικής αξίας και ποιότητας. Σιγά- σιγά και με προσεκτικά βήματα μετά από δυο χρόνια σκληρής δουλειάς και προσεκτικής μελέτης ανοίγει στην Ελλάδα το πρώτο κατάστημα franchise, τον Φεβρουάριο του 2012. Οι κάτοικοι της Πάτρας είναι οι τυχεροί που γεύονται πρώτοι το FrozenYogurt της Chillbox!

Γεύση και ποιότητα

Ελαφρύ και αναζωογονητικό, φτιαγμένο από ελληνικό στραγγιστό γιαούρτι και ελληνικό φρέσκο γάλα, το FrozenYogurt της Chillboxδημιουργείται καθημερινά με αγάπη και υπηρετεί τις επιταγές της υγιεινής διατροφής με χαμηλά λιπαρά. Οι άνθρωποι της Chillbox ελέγχουν και φροντίζουν επιστημονικά για την ασφάλεια των προϊόντων τους από τα πρώτα στάδια της παραγωγής έως και τη διάθεση, και δεν συμβιβάζονται με τίποτα λιγότερο. Χειρίζονται τα υλικά με σεβασμό, χωρίς χημικές ουσίες, για να το καταναλώνετε χωρίς ενοχές και ενδοιασμούς!

Το Concept

Το παιχνίδι των γεύσεων! Η ποικιλία των γεύσεων που ξεδιπλώνονται στα καταστήματα Chillbox, αλλά και η δυνατότητα να προσθέσετε υλικά της αρεσκείας σας, μεγαλώνουν το κομμάτι της διασκέδασης. Σκεφτείτε, φανταστείτε, δημιουργήστε το δικό σας μοναδικό FrozenYogurt με οποιοδήποτε γαρνίρισμα σας αρέσει. Και πριν φύγετε, δοκιμάστε παγωτό σορμπέ και φρέσκα ζουμερά φρούτα σε όποιο συνδυασμό καταφέρει να γεννήσει η φαντασία σας!

Η μεγάλη απήχηση των… Chillbox

Η επιτυχία στην Ελλάδα έρχεται πολύ γρήγορα και οι αντιδράσεις από τους καταναλωτές είναι πολύ θετικές. Γίνεται μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο η αγαπημένη συνήθεια μικρών και μεγάλων, που την εμπιστεύονται με κλειστά μάτια. Η απήχηση φαίνεται και από τα socialmedia, αφού καθημερινά στο timelineτων κοινωνικών δικτύων πρωταγωνιστεί το δημοφιλές κουτάκι Chillbox, γεμάτο με νόστιμα και λογής – λογής γαρνιρίσματα!

Η ραγδαία ανάπτυξη της αλυσίδας στην Ελλάδα, που μετρά αυτή τη στιγμή 56 καταστήματα, δεν άφησε αδιάφορους τους υπευθύνους της εταιρείας, που πίστεψαν ότι το ελληνικό παγωμένο γιαούρτι θα απογειωνόταν και στο εξωτερικό, άλλωστε η ευρωπαϊκή αγορά ήταν ακόμα παρθένα σε αυτό τον τομέα.

Στις αγορές της Ευρώπης

Το άνοιγμα προς το εξωτερικό έγινε λίγο πιο βόρεια, στο Λονδίνο, τον Οκτώβριο του 2012και έπειτα ακολούθησαν η Στοκχόλμη και η Σόφια. Με οδηγό τις καλές κριτικές και την προτίμηση πους έδειξαν οι Ευρωπαίοι εν έτη 2013 αριθμούν 15 καταστήματα εκτός Ελλάδας με παρουσία σε 9 χώρες - παρουσία που δεν έχει άλλη εταιρία frozenyogurt στην Ευρώπη-. Έτσι όταν βρεθείτε στο εξωτερικό δεν θα στερηθείτε το αγαπημένο σας έδεσμα, αφού θα βρείτε σίγουρα ένα μοντέρνο κατάστημα Chillbox.

Το Chillbox θα φτάσει και πιο μακριά…

Και η επιτυχία τους συνεχίζεται, καθώς οι υπογραφές έχουν "πέσει" σε Κατάρ και σε Τουρκία και αναμένεται να είναι ένα μεγάλο άνοιγμα προς αυτές τις αγορές της Ανατολής, που θα ανεβάσει το frozenyogurt ακόμα πιο ψηλά. Ενώ και το Ντουμπάι είναι στα άμεσα σχέδια τους. Επόμενος στόχος του ταξιδιού η Αμερική. Μαϊάμι και Νέα Υόρκη θα είναι οι πόλεις που θα φιλοξενήσουν στο μέλλον το παγωμένο ελληνικό γιαούρτι!

Σύντομα, μάλιστα, μέσα στον πρώτο μήνα του 2014 θα ανοίξουν και τα καινούρια franchise καταστήματα σε Αυστρία, Ρωσία, Ουγγαρία και Γερμανία. Με βάση τις τελευταίες προβλέψεις η αλυσίδα Chillbox αναμένεται να είναι Leader στην κατηγορία της, αφού το ένα μαγαζί διαδέχεται το άλλο. Από το 2012 έως το 2013 η εταιρία κατέκτησε την ηγετική θέση στην ελληνική αγορά και στόχος της είναι η καταξίωση σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Μάλιστα για το 2013 η εταιρία κατέκτησε το βραβείο mostbespokenfranchisor.

Με το ίδιο πάθος προσφέρουν καθημερινά σε κάθε κατάστημα της αλυσίδας απολαυστικό frozenyogurt, που σας κακομαθαίνει!

Μέσα σε ένα κουτί Chillbox συνδυάζεται η απόλαυση και η ποιότητα.