ΨΩΝΙΖΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Agora, ελληνικά προϊόντα στην Σκωτία!

Agora, ελληνικά προϊόντα στην Σκωτία!

Το πρώτο ηλεκτρονικό κατάστημα στην Σκωτία με ελληνικά προϊόντα είναι γεγονός.

Η Agora, όπως ονομάζεται κατά το ελληνικό αγορά, έχει ως βάση την Γλασκώβη, αλλά τα πακέτα με τα ελληνικά φαγητά και ποτά διασχίζουν καθημερινά ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο, Σκωτία, Αγγλία, Ιρλανδία και Ουαλία!

Δημιουργοί της Agora είναι δύο νέοι άνθρωποι, ο Μιχάλης και η Χριστίνα που σπούδασαν στην Ελλάδα και στην Σκωτία. Ενώ αυτή τη στιγμή, είναι μόνιμοι κάτοικοι Σκωτίας, που διαπίστωσαν αρχικά την έλλειψη αυθεντικών ελληνικών προϊόντων στην αγορά της Σκωτίας και στην συνέχεια σε πολλά μέρη του Ην. Βασιλείου.

Με λιγότερο από ένα χρόνο λειτουργίας, εξελίσσεται σε ένα επιτυχημένο και σταδιακά αναπτυσσόμενο online shop.

Τα περισσότερα προϊόντα της προέρχονται κατευθείαν από μικρομεσαίες παραγωγικές μονάδες από όλη την Ελλάδα με βασικό στόχο να ενισχύσει τους τοπικούς μικρομεσαίους παραγωγούς.

Επίσης διαθέτει branded ελληνικά προϊόντα που είναι αδύνατο να βρεθούν στα λιανικά σημεία του Ην. Βασιλείου.

Η απόφαση για τον τρόπο λειτουργίας ήταν καθοριστική λόγω της παντελής έλλειψης ελληνικών προϊόντων εκτός του Λονδίνου. Ένα κατάστημα, άλλωστε δεν θα ήταν ποτέ αρκετό να καλύψει την αναμενόμενη ζήτηση, γι' αυτό και δημιουργήθηκε με την μορφή ηλεκτρονικού καταστήματος, ώστε τα ελληνικά προϊόντα να διανέμονται όπου υπάρχει ζήτηση, από άκρη σε άκρη του Ην. Βασιλείου.

Η Agora είναι ένα low budget start-up που δημιουργήθηκε με στόχο να προσφέρει όλα τα αγαπημένα μας ελληνικά προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές και πανεθνική κάλυψη.

Η Agora αισιοδοξεί να γίνει γνωστή η πρωτοβουλία της στην Ελλάδα, σαν ελληνικό start-up που λειτουργεί στο Ην. Βασίλειο. Το πιο σημαντικό βέβαια είναι να υπάρξει μια γέφυρα επικοινωνίας με όλες τις οικογένειες που μέλη τους ζουν στο Ην. Βασίλειο, με την υπόσχεση ότι είναι εκεί για όλους εκείνους που ζουν στο Ην. Βασίλειο και επιθυμούν να βρουν την αυθεντική γεύση της Ελλάδας.