ΨΩΝΙΖΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Παλλάδα: Το ατομικό ελληνικό ελαιόλαδο!

Παλλάδα: Το ατομικό ελληνικό ελαιόλαδο!

Κι όμως, είναι αλήθεια. Η «Παλλάδα» φύλαξε 18 πολύτιμα ml εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου σε 1 ατομικό κουτάκι. Το απολύτως καινοτόμο προϊόν έρχεται με φόρα από την Κρήτη προσδοκώντας να κατακτήσει τις ευρωπαϊκές αγορές.

Μια έξυπνη επιχειρηματική ιδέα που έκανε πρόσφατα την εμφάνισή της στην ελληνική αγορά και ξεχωρίζει για την πρωτοτυπία της είναι το Ελαιόλαδο «Παλλάδα». Από ελαιώνες της περιοχής Ακρωτηρίου στα Χανιά της Κρήτης, το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο τυποποιείται στην εξεζητημένη ατομική συσκευασία των 18 ml., ποσότητα που υπαγορεύεται ως η πλέον κατάλληλη για την ημερήσια διατροφική πρόσληψη. Αν και η ιδέα φαντάζει απλή μέχρι σήμερα κανείς δεν το είχε εφαρμόσει στην πράξη.

παλλάδα

Μέχρι που ο Γιάννης Παπαδομανωλάκη, εμπνευστή του ελαιόλαδου «Παλλάδα», βρήκε την ιδέα εξαιρετική και προχώρησε στο σχεδιασμό.

Ταξιδεύοντας στα μονοπάτια της γεύσης κι έχοντας για οδηγό και συνοδοιπόρο τους όλα αυτά τα χρόνια τον πρωταγωνιστή της μεσογειακής διατροφής, το ελαιόλαδο, κατάφεραν περίτεχνα να σμιλεύσουν και να δώσουν πνοή στην "ΠΑΛΛΑΔΑ", ένα 100% ελληνικό προϊόν ανώτερης ποιότητας.
Συνδύασαν την απλότητα με την πολυτέλεια, την ποιότητα με την κομψότητα και τελικώς -το κυριότερο- την υγεία μας με την απόλαυση.

Το αποτέλεσμα ήταν μοναδικό αναλογιζομένου του συνδυασμού του εξαιρετικής ποιότητας ελαιολάδου μας με τη ντελικάτη, φρουτώδη γεύση του και της φινετσάτης συσκευασίας που αγγίζει αναμφισβήτητα τις προσδοκίες κάθε γούστου.

Προκειμένου να πετύχουν ένα άψογο αποτέλεσμα επικεντρώθηκαν όχι μόνο στην επιλογή του δικής τους παραγωγής ελαιολάδου, αλλά και στην πρακτικότητα και την ασφάλεια που επιβάλλεται να έχει η εκάστοτε καλοσχεδιασμένη συσκευασία των 24 τεμαχίων, σημεία που επιτονίζουν την αξιοπιστία τους στο χώρο της παραγωγής αλλά και της τυποποίησης.

1809 193629787427396 1561052399 n

Η κάθε ατομική συσκευασία προς διευκόλυνση του καταναλωτή ενέχει επιπρόσθετη προεξοχή για την ασφαλή κατάργηση του ταπώματος.

Το προϊόν μας Pallada extra virgin olive oil, που υπηρετεί την καλαισθησία από κοινού με τη γευστική απόλαυση, απευθύνεται σε κάθε καταναλωτή μεμονωμένα, αλλά και μαζικώς μέσω παραγγελίας σε ξενοδοχειακές μονάδες και εστιατόρια.

Διαβάστε επίσης:

Ελληνικά όσπρια από την Καστοριά... στο Μανχάταν!