ΜΠΑΣΚΕΤ

Live Blog, Κροατία – Ελλάδα: Η πρεμιέρα της Εθνικής στο Eurobasket 2022 - Η μετάδοση του Newsbomb.gr

Εθνική ομάδα
INTIME / Φωτογραφία Αρχείου

Εθνική ομάδα: Δείτε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του πρώτου αγώνα της Ελλάδας με αντίπαλο την Κροατία στον Γ’ όμιλο.

Η Εθνική ξεκινάει το ταξίδι της στο Eurobasket 2022, με στόχο τη διάκριση και όνειρο την επιστρεφή στα μετάλλια, μετά από 13 χρόνια.

Πρώτος αντίπαλος στο Μιλάνο η επικίνδυνη Κροατία των NBAers, Μπογκντάνοβιτς και Ζούμπατς, αλλά φυσικά και του Μάριο Χεζόνια.

Τα προβλήματα τραυματισμών αποτέλεσαν μεγάλο «αγκάθι» κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Ένας από τους παίκτες που ταλαιπωρήθηκε σε μεγάλο βαθμό ήταν ο Γιώργος Παπαγιάννης, ο οποίος μπόρεσε να αγωνιστεί σε κάποιο φιλικό. Ο σέντερ του Παναθηναϊκού, όμως, είναι πλέον ετοιμοπόλεμος, όπως δήλωσε ο Δημήτρης Ιτούδης, στη συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης (1/9).

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός έκανε λόγο για «ευχάριστα νέα» όσον αφορά στον Κώστα Αντετοκούνμπο. Ο νεαρός σέντερ, πάντως, αναμένεται να χάσει τα πρώτα ματς στη φάση των ομίλων, ωστόσο στα νοκ άουτ αναμένεται να είναι ετοιμοπόλεμος.

Ο Κώστας Σλούκας δείχνει πολύ καλύτερα και βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του ομοσπονδιακού τεχνικού, κάτι που ισχύει και για τον Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε.

Δείτε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του αγώνα Κροατία - Ελλάδα