ΜΠΑΣΚΕΤ

Live Chat Χίμκι-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ

Live Chat Χίμκι-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ

Δείτε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του αγώνα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με την Χίμκι

Μία αντίπαλο που μετρά μόλις μία ήττα στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές, θα βρει στο δρόμο του ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ. Ο ηγέτης της Χίμκι, Αλεξέι Σβεντ, έχει μέσο όρο 21,8 πόντους και 6,3 ασίστ σε αυτά τα 4 πρώτα παιχνίδια της ρωσικής ομάδας. Εξαιρετικά έχει ξεκινήσει και ο παίκτης του Ολυμπιακού την περυσινή σεζόν, ο Λετονός Γιάνις Τίμα, με 15 πόντους και 4 ριμπάουντ μέσο όρο ανά παιχνίδι.

Οι ψηλοί Ντέβιν Μπούκερ και Τζέρεμι Έβανς δημιουργούν «πονοκέφαλο» στην αντίπαλη φροντ λάιν, όπως και ο Αμερικανός φόργουορντ Άντονι Γκιλ. Η ομάδα του Ρίμας Κουρτινάιτις νίκησε στη Μόσχα τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στην πρεμιέρα και εν συνεχεία την Μπασκόνια πάλι εντός έδρας, ηττήθηκε από τη συμπολίτισσα ΤΣΣΚΑ εκτός έδρας για την 3η αγωνιστική και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα με την πρώτη εκτός έδρας νίκη της, μέσα στο Μόναχο, απέναντι στην Μπάγερν.

Ο Παναθηναϊκός θα πάρει θέση στο τζάμπολ έχοντας μία νίκη λιγότερη (2-2) από την αντίπαλό του, με την ψυχολογία ανεβασμένη μετά το νικηφόρο πέρασμα από την Αγία Πετρούπολη και έχοντας ξεκουράσει (αγωνίστηκαν μόλις 12,5 λεπτά) τους Νικ Καλάθη, Ντεσόν Τόμας, στη νίκη επί του Άρη το Σάββατο (26/10). Στο ίδιο παιχνίδι, ο Τζίμερ Φριντέτ έκανε εξαιρετικά πράγματα στο παρκέ, δείχνοντας πως προσαρμόζεται. Αυτό που θα πρέπει να βελτιώσει πάντως ο Παναθηναϊκός είναι ο τομέας των ριμπάουντ.

Οι «πράσινοι» είναι στην ρωσική πρωτεύουσα χωρίς τον Νίκο Παππά. Μετά την Χίμκι, ακολουθεί η Αναντολού Εφές, η οποία επίσης μετρά τρεις νίκες, όπως η Χίμκι, και στο ΟΑΚΑ θα μεταβεί έχοντας αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Ερυθρό Αστέρα, στην Κωνσταντινούπολη.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr