ΜΠΑΣΚΕΤ

Εθνική ομάδα: Αλλαγές και νέο πρόσωπο – Αναχωρεί για Βοσνία

Εθνική ομάδα: Αλλαγές και νέο πρόσωπο – Αναχωρεί για Βοσνία

Εθνική ομάδα: Με τον rookie, Νίκο Ρογκαβόπουλο αναχωρεί τη Δευτέρα (23/11) για τη Βοσνία / Ερζεγοβίνη, όπου θα δώσει δύο ματς για τα προκριματικά του Eurobasket 2022.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αγωνίζεται στη «φούσκα» του Σαράγιεβο, όπου θα πλαίσιο του «παραθύρου» του Νοεμβρίου θα αντιμετωπίσει τη Λετονία (27/11 – 19:00) και τη Βουλγαρία (29/11 – 19:00).

Η αποστολή της «γαλανόλευκης» αναχωρεί τη Δευτέρα (23/11) με πτήση τσάρτερ που ναύλωσε η ΕΟΚ προκειμένου να υπάρξει η μεγαλύτερη δυνατή προστασία των μελών της.

Σε σχέση με την αρχική επιλογή στη 14άδα του Θανάση Σκουρτόπουλου προέκυψαν τρεις αναγκαστικές αλλαγές. με τους Δημήτρη Κακλαμανάκη, Δημήτρη Φλιώνη και Νίκο Ρογκαβόπουλο να αντικαθιστούν τους Χάρη Γιαννόπουλο, Λίνο Χρυσικόπουλο και Βασίλη Τολιόπουλο οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Μάλιστα, για τον Ρογκαβόπουλο, ο οποίος κάνει πολύ καλές εμφανίσεις με την ΑΕΚ, είναι η παρθενική του κλήση στην Εθνική Ανδρών.

Οι 14 παίκτες που βρίσκονται στη διάθεση του ομοσπονδιακού τεχνικού είναι οι εξής: Γιάννης Αγραβάνης (Μεσολόγγι), Δημήτρης Αγραβάνης (Προμηθέας), Γιάννης Αθηναίου (Περιστέρι), Νίκος Γκίκας (ΑΕΚ), Βασίλης Καββαδάς (Ηρακλής), Δημήτρης Κακλαμανάκης (ΠΑΟΚ), Δημήτρης Κατσίβελης (ΑΕΚ), Μιχάλης Λούντζης (Προμηθέας), Βαγγέλης Μάντζαρης (Προμηθέας), Βαγγέλης Μαργαρίτης (ΠΑΟΚ), Νίκος Ρογκαβόπουλος (ΑΕΚ), Γάιος Σκορδίλης (Περιστέρι), Μιχάλης Τσαϊρέλης (Ηρακλής), Δημήτρης Φλιώνης (Αρης).

Στους δύο πρώτους αγώνες, έχουν επιτευχθεί ισάριθμες νίκες, εντός έδρας επί της Βουλγαρίας με 73-63 και εκτός έδρας επί της Βοσνίας με 70-65.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Απόφαση - σταθμός: Αναδρομικά από δώρα στις συντάξεις - Ποιοι θα πάρουν από 800 - 2.921 ευρώ