ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός – Ζαλγκίρις 69-81: Ανώμαλη προσγείωση! (videos)

Παναθηναϊκός – Ζαλγκίρις 69-81: Ανώμαλη προσγείωση! (videos)

Euroleague: Ο Παναθηναϊκός, μετά το «διπλό» στο Μιλάνο, δεν μπόρεσε να συνεχίσει στον δρόμο των νικών, καθώς γνώρισε εντός έδρας ήττα (69-81) από τη Ζαλγκίρις.

Η ομάδα του Κάουνας με τη νίκη της στο ΟΑΚΑ έβαλε... φρένο στο αρνητικό σερί της, καθώς μετρούσε έξι σερί ήττες. Από την άλλη, οι «πράσινοι» συνεχίζουν τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τους, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να «χτίσουν» ένα νικηφόρο σερί που θα τους βοηθήσει να ανέβουν στη βαθμολογία.

Οι παίκτες του Γιώργου Βόβορα βρέθηκαν να κυνηγούν από το ξεκίνημα του αγώνα και παρά την προσπάθεια που κατέβαλαν για να επιστρέψουν, είδαν τη Ζαλγκίρις να έχει τις απαντήσεις. Ο Μάριους Γκριγκόνις ήταν ο παίκτης που έκανε τη μεγαλύτερη ζημιά στην «πράσινη» άμυνα.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν ακόμα και με +15 (67-52 στο 33'), ο Παναθηναϊκός έκανε την ύστατη προσπάθεια να επιστρέψει, μείωσε σε 67-72 (2'25'' πριν το τέλος), αλλά ένα γκολ φάουλ του Χέιζ του έκοψε τη φόρα. Η Ζαλγκίρις με επιμέρους 7-2 ξέφυγε με διψήφια διαφορά (βλ. 79-69) και κάπου εκεί όλα τελείωσαν οριστικά.

Τα δεκάλεπτα: 12-24, 33-43, 50-60, 69-81.

Τα στατιστικά των δύο ομάδων

Τα στατιστικά του ΠαναθηναϊκούEuroleague.net
Τα στατιστικά της ΖαλγκίριςEuroleague.net

Highlights από τον αγώνα

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Εμβόλιο κορονοϊού: Ποιοι δεν θα εμβολιαστούν και γιατί